Čitanje Tuđih Misli i Ulaženje u Njihove Umove

Uđi u trans

Invociraj element etera/akaše

Koncentrišite se na *duh* osobe koju želite da pročitate. Samo se uskladite i duh će se pojaviti vama

Pronašla sam u ovoj vežbi, duh je svetlostno telo duše u mom iskustvu; bilo je isto kao i oblik osobe, kao polje energije aure ispunjeno svetlošću. Ovo je drugačije od astralnog tela koje odražava fizičko, sa jasnom glavom, očima, licem i tako dalje. Duh je samo telo svetla i kod nekih osoba, je tamnije. Ovo je moje lično iskustvo sa ovom tehnikom i treba se koristiti samo kao vodič.

Telepatska Komunikacija

Da se otvori telepatska komunikacija između dvoje ljudi:

1.Otvori svoje treće oko (trebao bi već imati odrađenu osnovnu vežbu otvaranja trećeg oka).
Da otvoriš svoje treće oko vizualiziraj blještavu svetlost veličine kovanice, koje svetli kao sunce. To će aktivirati tvoje treće oko.

2. Vizualiziraj lice osobe s kojom želiš komunicirati i otvori njeno treće oko tako što ćeš vizualizirati da je svetlije, na isti način kao što si radio sebi. U nekim slučajevima, oni koji nemaju otvoreno treće oko mogu primiti tvoju poruku, ali za najbolje rezultate, obe osobe bi trebali imati potpuno otvoreno.

3. Razvuci svoju zmiju trćeg oka. Da bi razvukao zmiju trećeg oka, zamisli blistavu tanku cev kako se projektuje iz tvog trećeg oka.

4. Spoji svoju zmiju sa trećim okom osobe sa kojom želiš komunicirati, osvetljujući oba treća oka kao i cev.

Telepatska komunikacija bi trebala biti uspostavljena. Razgovaraj kao što bi razgovarao sa bilo kime. Druga osoba bi te trebala čuti i odgovoriti.

Ovo nije za početnike. Već bi trebao imati iskustva sa komunikacijom ove vrste i razlikovati prave poruke od komunikacije od astralnih varki.