Regresija Prošlih Života

Za ovu vežbu je potrebna duboka relaksacija.
Lezi u udobnu poziciju.
Trebao bi početi sa disanjem do šest,
držanjem daha do šest
i izdisajem do šest.

Radi to nekoliko puta dok se ne osećaš opuštenim i dok ne osećaš telo. Povuci svu svoju pažnju na unutra i iza, i dobi osećaj padanja. Samo se pusti, i osećaj padanja će se manifestovati. Za neiskusne, ovo bi vas moglo malo zavriti. Ako se osećaš stvarno ne udobno samo se koncentriši na prednji deo tela i prestaće.

Što dublji pad, dublji je trans i lakši je rad s umom.

Kad dosegneš duboki trans, vizualiziraj se kako hodaš do vrata u svom umu. Dok hodaš do vrata, reci sebi da, kada prođeš kroz ta vrata, ćeš ući u svoj prošli život. To bi trebao biti život pre ovoga sadašnjeg. Prođi kroz vrata, pogledaj okolinu.

Da bi otišao u nekoliko prošlih života, samo vizualiziraj vrata i reci sebi da ćeš videti regresiju koju god želiš. Da bi otišao napred u prošlim životima, zaželi da hoćeš da vidiš određeni deo tog života ili godinu. Uzmi vremena da bi razgledao i pitao svoj um pitanja. Da bi otišao dalje kroz svaki prošli život, zaželi da ideš unazad govoreći svom umu da te odvede dok se ne možeš regresirati dalje, i opet, prođi kroz još jedna vrata, govoreći sebi da ćeš videti život pre ovog koji sada gledaš. Da bi išao napred, u sledeći život – koristi istu tehniku, ali budi svestan da je to jedna od mnogo mogućih budućnosti.

Da bi se vratio, vrati se kroz vrata u sada.