SVE meditacije su mnogo lakše i brže postižu efekat ako koristite neki od Prizemljivača sa kristalima i orgonitima http://www.prizemljivanje.com

Disanje na Čakre

Da bi izveli ovu meditaciju već bi trebali biti upoznati sa Osnovnom Meditacijom.

Opusti se i uđi u trans, zatim, umesto udisanja energije u celo telo kao kod većine meditacija udiši energiju direktno u čakre, sedam udisaja za svaku. Sedam udisaja je samo osnovna smernica; možeš i vise i manje, ali je važno držati čakre u balansu. Važno je i ne samo osetit udisaje energije, već to i vizualizirati.

Možeš udisati belo-zlatnu (najjaču) ili boju specifične čakre na koju meditiraš.

Kada završiš sa udisanjem u sve čakre, udiši energiju u svih sedam čakri, odnazad i odnapred da se sretnu u sredini..

Nakon ovoga radi Osnovnu Meditaciju.

Saveti:

Ova meditacija se može raditi i na samo jednoj čakri ako joj nedostaje energije ili je blokirana. Samo primeni disanje jednom ili nekoliko puta na dan. Ostali deo meditacije je nepotreban ako radiš sa jednom slabom čakrom.

Izuzetno je jaka moć sunca. Većina vas je upoznata sa izvlačenjem energije iz meseca i drugih planeta. Sunce je sto puta jače. Sunce sadrži sve boje spektra u svojem najčišćem obliku. Rad ove cele meditacije napolju ispod sunca vam može dati neverojatnu energiju i vrlo je lekovita. Samo reci “Udišem jaku belo-zlatnu (ili bilo koju drugu) energiju iz sunca, u svoju_______ čakru.” Ponovi ovo nekoliko puta i vizualiziraj kako upijaš energiju i osvetljuješ svoje čakre njome.