UPUTSTVA PO MIROSLAVU KIŠU ZA SIGURNO GLEDANJE U SUNCE

Ovo su JASNA i PROSTA uputstva za samostalnu i potpuno BEZBEDNU praksu sungazinga (gledanja u Sunce). Siguran sungazing se radi samostalno BEZ ikakvog gurua ili učitelja koji hoće samo da vam pokupe novac savetujući vas sve i svašta. Vi ste sami sebi guru tj. učitelj. SVI koji rade siguran sungazing kako im mi preporučujemo, imaće uspeha!

Ljudi, samo ustrajte do kraja postupka i videćete kako ćete se preporoditi umno, telesno i duhovno!!!

NAPOMENA: AKO RADITE U GRUPI SUNGAZING, NEMA PRIČANJA DOK NE ZAVRŠITE POSTUPAK GLEDANJA, OVO JE JEDNA VRSTA MEDITACIJE I TREBATE TO VREME POSVETITI SAMO SEBI I SUNCU U KOJE GLEDATE!!! NE POŠTOVANJE OVOG SAVETA DOVODI DO NEMANJA ŽELJENIH REZULTATA.

Osnovni sangejzing postupak po metodi Miroslava Kiša Cybermikana, a po savetima Hire Ratan Maneka

1. Generalne informacije:

– Nađete prijatno mesto odakle lepo možete videti izlazak ili zalazak Sunca, i opušteno gledate u Sunce golim očima bez naočara ili sočiva, sem ako ona nisu hirurški ugrađena. Ne treba da radite nikakve dodatne vežbe, a možete ako to želite ne skidajući oči sa Sunca. Stanite sa rukama opuštenim uz telo i uživajte gledajući u Sunce puneći se njegovom energijom. Možete stojati, sedeti, ležati, ali da vam kičma bude ispravljena i prava.

2. Držati zatvorene oči posle svakog gledanja u sunce:

– Nakon svakog gledanja u Sunce, protrljajte dlanove i njima pokrite oči i držite tako jedno vreme sve dokle god vidite boje, slike i razne imidže koji vam se nalaze pred očima. Što duže držite zatvorene oći pokrivene dlanovima to su vam i rezultati brži i jači.

3. Uzemljavanje:

– Do 10 minuta sangejzinga NE MORATE se uzemljavati, ali posle tog vremena je OBAVEZNO da se uzemljavate radi ravnomernog protoka energija u vašem telu i da vam ne divlja ego. Uzemljavate se na taj način što stanete bosonogi na zemlju BEZ trave i tako stojeći gledate u Sunce. Ako nemate uslova da stojite bosonogi OBAVEZNO nabavite sebi neki od Prizemljivača sa kristalima i orgonitima, koje možete naknadno koristiti u vašem stanu da se uzemljavate. Znači napolju možete gledati u Sunce u obući i onda se u vašem domu dodatno uzemljavati. NEOPHODNO je da imate sprovedeno uzemljenje u stanu. Ako je zgrada ili kuća napravljena posle 60-tih godina po tadašnjem JUSU mora biti spovedeno uzemljenje!

4. Postepeno povećavanje vremena gledanja:

– Siguran sangejzing započeti sa samo 10 sekundi gledanja u Sunce direktno, i to samo u terminu do SAT IPO vremena kada ono izlazi i do SAT IPO vremena kada zalazi (U TOM PERIODU SUNCE VAM MORA BITI OPUŠTAJUĆE I PRIJATNO ZA OČI- BEZ IKAKVOG MUČENJA!!!). Sledeći (drugi) dan kada budete mogli da gledate u Sunce u sigurnom satu, gledajte u njega 20 sekundi, zatim sledeći (treći) dan 30 sekundi itd. do 5 minuta neprestalnog gledanja. U Sunce gledajte OBAVEZNO ujutro i uveče u istom danu dok ne dođete DO 5 minuta sangejzinga. Kada dođete na 5 minuta sangejzinga radite ga od tada SAMO jednom na dan!!!

5. DO pet (5) minuta raditi ujutro i uveče:

Kada dođete na pet minuta sangejzinga radeći ga ujutro i uveče, onda nastavite da gledate u Sunce samo JEDNOM na dan dodajući po 10 sekundi, i to nekad ujutro u prvom satu kada Sunce izlazi, a nekad uveče u zadnjem kada zalazi (5:10, 5:20…). Tako radite dok ne dođete na 45 minuta neprestalnog gledanja, postepeno povećavajući vreme od 10 sekundi .
Ako ste prošli prvih 5 minuta sangejzinga, savetujemo da PODELITE vaše vreme na pola na kojem ste dostigli i radite sangejzing pola vremena ujutro i pola vremena uveče (ako ne stignete sa deljenjem vremena slobodno ga radite iz jednog dela, radite kako vama odgovara). Npr. Ako ste na 30 minuta i 40 sekundi, onda gledajte ujutro 15 minuta i uveče 15 minuta i 40 sekundi ili obrnuto. Kada stignete na 45 minuta ostanite na tih 45 minuta DO sedam dana (NE DUŽE OD TOGA) i osmi dan se počnite spuštati na niže za po jedan MINUT dok ne stignete na 5 minuta unazad (od 10 sekundi do 45 minuta i tih 45 minuta radite DO sedam dana, osmi dan 44, zatim sledeći 43, pa 42, zatim 41 sve do 5 minuta unazad).

6. Sigurni sati:

– Obavezno u Sunce gledajte samo u sigurne sate. Sigurni sati za leto su SAT IPO od izlaska Sunca i/ili SAT IPO do njegovog zalaska. Savetujemo da ako ste početnik u Sunce gledate samo u prvih 15-20 minuta izlaska, ili 15-20 minuta njegovog zalaska. Kada dođete na više vremena sangejzinga možete slobodno gledati u okviru celog prvog sata sunčevog izlaska ili zadnjeg sata njegovog zalaska.

Za zimu sigurni sati su 2-3 sata od izlaska Sunca i/ili 2-3 sata do njegovog zalaska. Pazite da je ono u tom periodu ugodno za oči, i da nema nikakvog mučenja. UV treba da bude na 2 ili ispod.

7. Saveti ako vam je Sunce jače:

– Možete slobodno treptati, kružiti očima “oko” Sunca, stavljati ruke iznad očiju, gledati kroz krošnju drveća, kroz rupičaste naočare ako vam je Sunce jače dok vam se oči ne priviknu. Takođe ako ste okruženi zgradama ili brdima možete gledati u odsjaj vode iz lavora (kadice) u podne, ali radi manjeg intenziteta energije u tom smislu trebali biste nabaviti neki od Prizemljivača kako biste nadoknadili nedostatak i jačinu sunčeve energije.

8. Zadavanje pozitivnih afirmacija:

– STROGO savetujemo da zadajete sebi (svom telu) pozitivne afirmacije ono šta želite da vam se desi sangejzingom, da imate pozitivne misli tokom gledanja i tokom celog dana i noći, možete se moliti ako želite vašem božanstvu ma koje ono bilo, naređivati sebi i vizualizovati šta želite da vam se desi sangejzingom. Takođe možete naređivati svom umu šta da vam uradi sa telom, a što vam je potrebno. Um ne treba da služi za razmišljanje (pasivnost), nego za naređivanje i zapovedanje svom telu kakvo da ono postane i kakvo da bude (aktivnost)! “Svo zdravlje iz vašeg uma proizlazi i sve je u umu” kaže naš narod i bi u pravu.

9. OD 10 minuta sangejzinga uzemljavanje je OBAVEZNO!!!

– VAŽNO je da od 10 minuta sangejzinga UVEK radite bosi na goloj zemlji BEZ trave, to će vam dati brže i jače rezultate. Kada primate sunčevu i zemljinu energiju uzemljeni, vi bivate provodnik obeju energija. Sunčeva energija je jaka- vruća, zemljina je slaba- hladna, obe energije su vam potrebene i spojene zajedno čine čuda u vama (obe energije aktiviraju bio ritmove u vama koji se zovu simpatikus i parasimpatikus, jutarnji sunčevi zraci ubrzavaju bio ritmove, a večernji ih usporavaju i zato je VAŽNO da delite vreme kada dođete na preko 10 minuta sangejzinga). Ako nemate uslova za to, možete gledati u Sunce i u obući ali tada STROGO savetujemo da nabavite neki od Prizemljivača kako biste bili i ostali uzemljeni. Nakon sangejzinga u obući kada uđete u vašu kuću možete se uzemljavati dodatno držeći noge na Prizemljivaču. Više o Prizemljivačima možete videti ovde: http://prizemljivanje.webs.com/

10. U Sunce gledati golim očima, ili sa sočivima koja su ugrađena:

– U Sunce gledajte bez ikakvih naočara ili kontakt sočiva koja se vade. Sočiva koja su ugrađena hirurškim putem su sastavni deo oka i sa njima možete gledati sigurno u Sunce.

11. Nepokrivena glava:

– SAVETUJEMO ako je moguće da vam glava bude gola i nepokrivena kako bi sunčeva i kosmička energija mogle bez problema da prođu kroz nju (krunske čakre) pa dalje kroz celo telo.

12. Držati što pravije kičmu ako je moguće:

– STROGO savetujemo da držite što pravije kičmu, nemojte biti pognuti i pogureni ako niste takvi rođeni. Ako imate bilo kakvih problema sa leđima ili kičmom savetujemo da sednete na stolicu, držite noge na Prizemljivaču i tako gledate u Sunce kako biste ostvarili što pre željeni efekat. Možete i ležati u tom slučaju i gledati u Sunce, ali se kasnije trebate dodatno prizemljavati. Nemojte da vam ova vrsta vežbanja bude neprijatna i neugodna. Samo se opustite i uživajte u postupku. Sangejzing treba biti uživanje, a ne mučenje. Ukoliko vam gledanje u Sunce postane naporno jednog momenta, ODMAH prekinite sa njim, protrljajte dlanove, stavite ih na oči i držite ih na zatvorenim očima jedno vreme. Pauzirajte vreme gledanja i nastavite kada je Sunce slabije ili sledećeg dana.

13. Bosonogi na zemlji ili prizemljavanje u stanu na Prizemljivačima:

– Za što bolje rezultate stanite bosi na zemlju ili pesak. Ako nemate uslova za to onda naručite neki od Prizemljivača kako biste što pre ostvarili potrebne i željene rezultate.

14. Izbegavati mokru i hladnu zemlju:

– Izbegavajte da stojite gde je mokro i vlažno kada gledate u Sunce. Takođe ako stojite na goloj zemlji, to MORA biti bez trave, pazite da ona nije hladna i vlažna. Kada završite sa gledanjem u Sunce, ako želite možete hodati ili trčati po travi, ali u toku same vežbe ne, jer će vam trava oduzimati energiju koju upravo tada primate u sebe!

15. Sangejzing iz vašeg stana ili sa terase:

– Možete gledati u Sunce i iz vaše sobe, sa terase, krova pod uslovom da je ravan, ali u tom slučaju morate obavezno nabaviti neki Prizemljivača kako biste imali pravi efekat uzemljenja i benefite/dobrobiti koje garantujemo na sajtu!

16. Redovnost prakse i propušteni dani:

– Redovnost prakse nije obavezna, ali je poželjna za što brže i efikasnije rezultate. Što ste redovniji to su vam i rezultati brži. Možete propustiti bilo koji broj dana i samo nastaviti tamo gde ste stali, dodavajući po 10 sekundi. Ako duže vreme niste bili u mogućnosti da gledate u Sunce možete povećavati vreme gledanja za po jedan minut, dok ne stignete na vreme na kojem ste prekinuli. Dalje radite sangejzing po redovnim pravilima dodavajući po 10 sekundi.

BENEFITI- DOBROBITI SANGEJZINGA

Ukratko najvažnije:

– Gledati u Sunce u terminu od 1 ipo sat kada izlazi i/ili 1 ipo sat dok ne zađe leti, a zimi 2-3 sata od izlaska i/ili 2-3 sata pre zalaska. Pratiti da je UV na 2 ili ispod i neka vam Sunce bude prijatno za oči.

– Posle svakog gledanja protrljati dlanove i pokriti oči. Tako držati dlanove što duže.

– Početi sa 10 sekundi i povećavati dnevno samo po 10 sekundi na dan.

– Gledati u Sunce ujutro i uveče DOK ne dođete do 5 minuta, od 5 minuta gledate SAMO jednom na dan!

– Do 10 minuta sangejzinga NE MORATE se uzemljavati, kada pređete 10 minuta uzemljavanje je OBAVEZNO. Uzemljavate se stojeći bosi na zemlji BEZ trave i gledate u Sunce, ili preko nekog od Prizemljivača.

– Zadavati sebi pozitivne afirmacije šta da vam se desi sangejzing procesom.

– Glava neka bude nepokrivena, kičma prava ako je moguće.

Dodatne informacije i saveti:

– Ako ste sprečeni da radite sangejzing svoje puno vreme, možete vreme gledanja podeliti na dva dela kako vama odgovara. Ako ste započeli ujutro sa sangejzingom i bili ste sprečeni da nastavite jer su naišli tamni i crni oblaci, ili ste morali negde da idete, samo pauzirajte vreme gledanja, držite zatvorene oči jedno vreme i slobodno nastavite svoje vreme gledanja uveče. Ako ne stignete za taj dan da ispunite kvotu vašeg vremena samo sebi uračunajte to vreme koje ste odgledali kao nadopunjavanje energijom bez povećanja vremena gledanja plus 10 sekundi. Ako ste uveče prekinuli samo uračunajte sebi to vreme koje ste odgledali u nadopunjvanje, za to ne važi pravilo podele vremena kako biste nastavili ujutro jer ste prirodno prenoćili.

– Ako vam Sunce tokom gledanja u njega zađe za svelte, bele, maglovite itd. oblake i pritom se vidi sunčev disk, a vi osećate da se punite energijom samo nastavite dalje sa sangejzingom. Ali, ako vam tokom gledanja naiđu tamni i crni oblaci ne vidite nikakvu sunčevu svetlost i ne osetite punjenje energijom tada stanite i nastavite uveče za letnje vreme, ili malo kasnije tokom dana u zimskom vremenu.

– Kada se spustite sa 45 na 5 minuta unazad možete gledati u Sunce koliko želite i koliko vam je prijatno.

– Preporučujemo da koristite digitalne alarme koji će vas opominjati kada ispunite vreme gledanja. Takođe ako možete da nabavite rupičaste naočare posebno zimi kada se u Sunce gleda tokom celog dana kada je ono prijatno za oči i kada je UV na 2 ili ispod 2. Za one koji nemaju uslova da stoje bosi na zemlji savetujemo da nabave neki od Prizemljivača sa kristalima i orgonitima.

– Ako imate bilo kakvih problema sa očima radite prvo zagrevanje očiju mesec- do dva ili dok vam se taj problem ne reši pa onda počnite sa sangejzingom. Zagrevanje očiju se radi ovako: gledate u jače Sunce zatvorenim očima sa spuštenim kapcima 10-15 minuta na dan. Nakon isteka tog vremena protrljate dlanove i stavite ih na oči jedno vreme. Nakon operacije očiju potrebno je da prođe minimalno tri meseca da biste mogli raditi sangejzing.

– Ako ste radili lasersko sakaćenje očiju radi skidanje dioptrije, tada OBAVEZNO radite oko dva meseca zagrevanje očiju, konsultujte se sa svojim očnim lekarom i počnite raditi sangejzing SAMO kada je Sunce slabijeg intenziteta. Slepi ljudi neka izlažu oči kakve imaju ili nemaju Suncu. Sunčevi zraci će proći kroz područja njihovog čela i tako će se zagrevati njihovo treće oko, zagrevajući pinealnu žlezdu ili epifizu koja je u središtu glave.

– Ako želite da ubrzate rezultate sangejzinga možete ujutro raditi siguran sangejzing, a popodne zagrevanje očiju i obrnuto.

– STROGO savetujemo da u Sunce gledate nekad ujutro, a nekad popodne. Jutarnji sunčevi zraci ubrzavaju cirkadijalne tj. bio ritmove, a večernji ih usporavaju.

ZAGREVANJE OČIJU SE RADI OVAKO:

* Gledate u srednje ili jače Sunce ZATVORENIM očima sa SPUŠTENIM kapcima 10-15 minuta.
* Nakon završenog gledanja protrljajte ruke i pokrite zatvorene oči dlanovima.
* Možete spuštati ruke/ruku na momente sa očiju i ponovo stavljati na ZATVORENE OČI u tom vremenu od 10-15 minuta ili posle toga.
* Skoncentrišite se na Sunce, povežite se na njega i zamišljajte da vam svetlost ulazi na treće oko (koje se nalazi u predelu čela) i u pinealnu žlezdu/epifizu.
To će vam dati provereno jače, bolje i brže rezultate. Jačaće vam oći radi A- Vitamina koji se pospušuje na taj način, poboljšavati vid i snažno stimulisati pinealnu žlezdu da se što pre aktivira. Tako sam i ja često radio i možda je to “tajna” mog neverovatnog uspeha- pošto je proverena i zaista radi kako treba, sada je vreme da je objavim i vama, pa ko hoće može da radi ovako nadalje.

KONTRAINDIKACIJE- NEMA!
Ali napominjemo:

– TRUDNICE Rade sungazing do 5 minuta i onda staju, kada se porode onda nastavljaju i dodaju po 10 sekundi na dan kao i mi ostali. Mleko im je mnogo bolje, jače i ukusnije za njihove bebe, a deca su im zdravija, pametnija, jača, stabilnija od ostale dece. Za svo vreme dok ne rade sangejzing dok se ne porode STROGO savetujemo da nabave neki od Prizemljivača i da sa njime nadoknade propušteno. Svakako da i energija koju su primile od Sunca sangejzingom dosad će lakše da se “rasporedi” telom kada se prizemljavate nego kada to ne radite. Takođe mikrostrujanja energije Zemlje preko Prizemljivača će ubiti SVE viruse i bakterije u njima pa će im i dete koje se rodi biti zdravije i otpornije, a sa time lepše građeno i sa lepšim crtama lica. (O ovome videti više na mom you tube nalogu u predavanjima doktora Liptona)

– DECA OD 5 GODINA Rade sungazing SAMO do 5 minuta, dodavajući na dan po 5 ili 10 sekundi kako im više odgovara. Kada završe svojih 5 minuta…. staju do svoje 15-16 godine, onda nastavljaju kao i mi odrasli +10 sekundi od 5 minuta. Dok ne odrastu mogu da rade kada god žele DO 5 minuta na dan. Znači mogu i po 1, 2, 3, 4 ili 5 minuta na dan. STROGO savetujemo da se za decu koja stoje na 5 minuta sangejzinga nabavi Prizemljivač kako bi imala što jači efekat, jer ne smeju podizati svoje vreme gledanja u Sunce do svoje 15-16 godine!
Takva deca su mnogo zdravija, jače volje i intuicije, naprednija od ostale dece u školi, sportu, imaju bolje pamćenje, bolje uče, imaju bolju koncentraciju, poslušnija su roditeljima, otpornija na bolesti i prilagodljivija okolini….

Uzemljavanje daje brže i bolje rezultate sangejzinga. Naš jedinstveni Prizemljivač sa kristalima i orgonitima će uveliko UZ siguran sangejzing po metodi Miroslava Kiša Cybermikana dati brže željene rezultate.

Više o uzemljavanju ovde:

UZEMLJAVANJE I PRIZEMLJIVAČI

NAPREDNIJA TEHNIKA SANGEJZINGA

OVA TEHNIKA SE RADI ISKLJUČIVO PO ZAVRŠETKU OSNOVE TEHNIKE !!!!!

Kada se spustite sa 45 na 5 minuta, radite sangejzing dalje kako je opisano dole, ako želite da napredujete duhovno i pokrenete vaše skrivene moći i sve potencijale koje posedujete. Ako ne želite ništa od ovoga onda gledajte u Sunce koliko želite i hoćete na svoju odgovornost!

Od roditelja ste nasledili znanje kako da držite i održavate telesnu čistoću, a ja ću vam dati znanje kako da održavate pored telesne, duševnu i duhovnu čistoću celokupnog svog tela!

Znanje i svest koja vam je potrebna za napredniju tehniku sangejzinga!!!

Da li po spuštanju sa 45 minuta sangejzinga treba da idemo na 5 minuta umesto dosadašnjih Hirinih 15 i zašto?

DA!!!

Naprednija tehnika će uključivati i određene meditacije (meditacije su smirivanje oluje misli i dovođenje uma u harmoniju, da bi on bio sposoban u materijalizaciji vaših misli i upravljaju energijama). Meditacije će uključivati: podizanje i čišćenje aure (zašitnog energetskog štita oko vašeg tela), poravnanje i čišćenje čakri, pokretanje “nadnaravnih moći” itd.

Sa ogromnim nivoom energije u vašem telu MORATE znati sami raspolagati inače će se ta energija trošiti uzalud. Morate se znati ZAŠTITI od negativnih ljudi, misli, magije… i sačuvati benefite da vam ih “ne ukradu”

Čovek ima 4 osnovna “tela” i SVA ta tela su dirigovana našim umom (Um NIJE isto što i mozak, mozak je deo fizičkog tela ali je povezan sa ostalim “mozgovima” tj. informatičkim centrima u sva četiri tela). Um se sastoji iz svesti, podsvesti, dosvesti i nadsvesti (IZNAD SVESTI). On svim tim telima šalje razne vrste signala i određuje kakvo će im određeno telo biti. “kakve su vam misli takav vam je život”!!!

Naše telo je:
– Fizičko (ono što dodirujemo, svest “Vidim ili osetim pa verujem”)
– Emotivno (svest, “Ja osećam da to treba ovako…”)
– Mentalno (svest, “Ja mislim da to treba ovako…”)
– Duhovno (svest, “Ja ZNAM, VIDIM, i SHVATAM kako nešto treba”)

Što god više JAČATE svoj um, to ćete biti sposobniji i više jačati svoja ostala tela!!!

Delovanje uma na:
– Fizičko telo- svest (elektromagnetni impulsi)
– Emotivno- podsvest (osećajni impulsi)
– Mentalno – dosvest (misaoni impulsi)
– Duhovno- nadsvest (duhovno, osvešćeni impulsi= prosvetljenje)

Svesnost je nivo svesnosti tj. sposobnosti unutrašnje osvedočenosti o nekim stvarima neke osobe.

– Kod fizičkog tela svesnost je ograničena na vidljivi fizički nivo.
– Kod emotivnog na nivo osećanja- česte ljutnje i povređenosti kod osoba.
– Kod mentalnog na nivo razmišljanja- ubrzane misli, puna glava svega, mentalni programi!
– Kod duhovnog je “iznad glave”- fizički um je prazan, a informacije koje su bile u njemu su negde “iznad” vaše fizičke glave u vidu elektroimpulsa svih dotadašnjih tela zato se i zove NADSVEST!

HIRA VAM JE DAO OSNOVNU TEHNIKU KAKO DA SE NAPUNITE ENERGIJOM, A JA ĆU VAM DATI ZNANJE KAKO DA RASPOLAŽETE TOM ENERGIJOM I DA SE POBOLJŠATE TE BUDETE NAJMOĆNIJA BIĆA NA ZEMLJI!!! ♥

Izuzetno važne informacije za benefite od 45 minuta i za napredniju tehniku sangejzinga!!!

Prenosim vam dugo zabranjivano drevno znanje koje će od vas napraviti mnogo jača i silnija bića. Imamo znanje, imamo sredstva (čakre i kundalini životnu energiju), samo treba da naučimo kako da ih aktiviramo i pokrenemo. Dajem vam ovo neprocenjivo znanje, a na vama je da ga aktivirate i pokrenete!

Ovo su čakre (kružni centri energije koje su povezane sa CELIM vašim bićem i vašom svešću). Svaki čovek ima čakre i kada su one aktivne i funkcionalne čovek je svesniji i moćniji od životinja koje ih nemaju ovakvima kao vi. Što god više punite svoje čakre energijom kroz oči vi ćete biti jači i snažniji za izvođenje psiho-fizičko kinetičkih moći, ali i u energetskoj odbrani takođe!

Kada napunite čakre energijom, potrebno je da poradite malo na njima. Treba da ih izjednačite da sve budu približno iste veličine, da se okreću u istom pravcu i da tim okretanjima podižu energije sve više i više do vrha glave.

Imate SVE što vam je ikada bilo potrebno za pokretanje vaših moći. Treba samo da po primanju energije u svoje telo, poradite malo na vašim energetskim centrima i većina posla je završena. Onda samo da se obavestite putem znanja o upotrebi moći i da koristite svoje nove sposobnosti.

Kada napunite čakre energijom, potrebno je da poradite malo na njima. Treba da ih izjednačite da sve budu približno iste veličine, pročišćene, da se okreću u istom pravcu i da tim okretanjima podižu energije sve više i više do vrha glave.

Imate SVE što vam je ikada bilo potrebno za pokretanje vaših moći. Treba samo da po primanju energije u svoje telo, poradite malo na vašim energetskim centrima i većina posla je završena. Onda samo da se obavestite putem znanja o upotrebi moći i da koristite svoje nove sposobnosti.

Cilj vam je da se ENERGIZUJETE na što više načina i da napunite ove energetske centre što više energijom.

Ovo su neki od načina kako se NAJBRŽE i NAJEFIKASNIJE možete napuniti energijom.

Najbrže i najefikasnije tehnike su:
– SanGejzing (gledanje u sunce).
– Uzemljavanje
– Korišćenje Solarne vode.
– Sigurno sunčanje leti.
– Zagrevanje očiju na srednjem suncu.

Najefikasnije je ako imate i naše Prizemljivače sa kristalim i orgonitima kako biste što učestalije i što više mogli da radite tehnike koje ću vam dati, ali isto i meditacije za:

– Otvaranje stopalnih čakri i energizacija tela pomoću Prizemljivača
– Pravo ZNANJE kako da privučete novac!
– Meditacija kako da imate osobu svojih snova!
– Podizanje aure (vaš energetski štit) i odbrana od crne magije i duhovnog vampirizma
PRIZEMLJIVAČI NISU NEOPHODNI, ALI SU IZUZETNO MOĆNO SREDSTVO POMOĆU KOJEG MOŽETE NA MNOGO LAKŠE NAČINE I MNOGO BRŽE DOSTIĆI SVOJ CILJ!!!

POSTUPAK NAPREDNIJE TEHNIKE SANGEJZINGA PO MIROSLAVU KIŠU

1. Prva faza naprednije tehnike sangejzinga:
Naprednija tehnika se radi UJUTRO i UVEČE do 60 minuta u prvoj fazi, ukupno i postepeno povećavajući vreme gledanja po 1 MINUT. (Prvi dan gledate u Sunce 1 MINUT ujutro i 1 MINUT uveče, drugi dan 2 minuta, treći dan 3 minuta… do 60 minuta gledanja ujutro I uveče). Kada dođete na 60 minuta gledanja u Sunce ujutro i uveče STAJETE sa sangejzingom 30 dana i onda posle toga počinjete se spuštati za po 1 MINUT dok ne dođete na 5 minuta, što je druga faza naprednije tehnike.
Kada se spustite na 5 minuta imate još samo jedno podizanje vremena u trećoj fazi i to radite ovako: U svakih 7 dana podižite vreme gledanja po PET minuta (prvih 7 dana radite po 5 minuta svaki put, zatim 7 dana radite po 10 minuta, pa sledećih 7 dana po 15… dok ne stignete da radite 7 dana po 60 minuta). Kada to odradite, slobodni ste gledati u Sunce koliko želite u vremenu DO 60 minuta.
(Ovo je potrebno raditi ovako u ovo vreme kako bi vam se dekalcifikovale pinealne žlezde- epifize koje su kalcifikovane upotrebom fluora i drugih štetnih supstanci današnjice. Kako bi otključali njihove potpune potencijale, pokrenuli lučenje spiritualnog hormona DMT-a koji će vam pomoći oko skrivenih moći koje ćete probuditi na ovaj način, deprogramiranja uma…)

2. Posle svakog gledanja je OBAVEZNO držati zatvorene oči 10-15 minuta i raditi meditacije koje su preporučene, a koje su vam najpotrebnije!!!

3. OBAVEZNO je da se uzemljavate tokom gledanja u Sunce (I TO JE U OVOM STADIJUMU POD MORANJEM OD SAMOG PRVOG MINUTA)!!! Uzemljavati se možete na 2 načina:
– Stojati BOSI na zemlji BEZ trave.
– Koristeći neki od Prizemljivača.

4. OBAVEZNO gledajte u Sunce SAMO u sigurne sate! Sigurni sati su za:
– Leto prvih sat ipo od izlaska Sunca i zadnjih sat ipo pre zalaska.
– Zimu 2-3h od izlaska Sunca i 2-3h pre zalaska, i kada je UV na 2 ili ispod

5. OBAVEZNO je držati pravu kičmu radi neometanog protoka kosmičke energije!

6. Glava MORA biti otkrivena tj. gola kako bi kosmička energija ušla u telo preko krunske čakre koja je na temenu glave.

7. Posle gledanja u Sunce, kada držite oči zatvorene 10-15 minuta (može i duže) radite ove meditacije koje ću vam dati niže dole.

OBAVEZNO usporite disanje tokom gledanja u Sunce i kada držite zatvorene oči posle gledanja!!!!

Vežbe za jačanje moći:
(Ne raditi SVE vežbe u jednom danu!!!! Jedna vežba za jedan dan)

– Podizanje aure (energetskog štita koji se nalazi oko vašeg tela)
Znanje kako da podignete auru u svakom trenutku:

Dok gledate u Sunce ili posle gledanja, opustite se i ispravite kičmu, usporite disanje i vizualizujte ogromni čisto beli omotač oko vašeg tela. Kada to uradite počnite u mislima opraštati svima koji su vas povredili, i tražiti oproštaj od onih koje ste vi povredili. Nakon toga počnite ZAHVALJIVATI na svemu što imate i biti zadovoljni sa svime.
U početku će vam za ovo biti potrebno više vremena, ali kako budete više praktikovali ovu meditaciju, to ćete kasnije sve lakše moći podići svoju auru u svakom trenutku, te se moći zaštiti od svih napada.

– Čišćenje aure (energetskog štita koji se nalazi oko vašeg tela)

Ljudima se astralna tela mešaju tokom dana. Kao virusi i fizički mikrobi, astralno telo kupi energiju.
Da bi očistili svoju auru, dok gledate u Sunce ili posle gledanja:
Vizualiziraj brilijantno svetlo oko sebe. Drži to svetlo jednu ili više minutu. Ne treba puno.
Sada, vizualiziraj to svetlo još svetlije i brilijantnije i mnogo intenzivnije na svim svojim čakrama, kao minijaturno sunce.

To je sve. Ako primetiš da ti je aura ili čakra prljava, ponovi proces. Ova vežba te može upozoriti na bilo koju negativnu energiju ili psihički napad, i sprečiti ih da se manifestuju.

Širenje sušumne (kičme) radi povećanja toplote tela

Sušumna jeste putanja kojom se kundalini kreće duž kičme. Veoma je mala u prečniku.

Širenje sušumne se koristi kako bi se podigla temperatura tela i stvorila toplota. Ova moć se takođe može primeniti pri pirokinezi (paljenju objekata snagom uma).

Dok gledate u Sunce ili držite zatvorene oči posle sangejzinga, usporite disanje, vizuališite sušumnu kako se širi kroz kičmu ili crveno vrelom ili belom vrelom sijajućom svetlošću. Koncentrišite se na ovo nekoliko minuta i tada, širite je izvan kičme, ponovo, koncentrišući se nekoliko minuta i opet je šireći sada oko 5 cm izvan kičme. Nastavite sa širenjem dok ne budete oko jednog metara ili više van svog fizičkog tela.

Ova meditacija proizvodi mnogo toplote, naročito kada se izvodi pravilno. Kada se radi učestalo, osoba koja izvodi meditaciju može očekivati povećanje telesne temperature.

– Meditacija za aktivaciju pinealne žlezde

Ova meditacija proširuje intuiciju i kreativnost i pomaže oko širenja svesti kako bi se mnogo lakše razumele informacije.

1. Opusti se i lagano diši, uspori disanje, oseti lakoću tela.
2. Udahni i zamisli belo-zlatnu energiju kako ulazi kroz tvoje treće oko u tvoju pinealnu žlezdu.
3. Uvlači energiju svakim udisajem, onda se razvedri, i energijom proširuj svoju pinealnu žlezdu svakim izdisajem.
4. Prvih par puta kada ovo radiš, potvrdi sebi: “Ja udišem moćnu belo-zlatnu energiju koja bezbedno stimuliše moju pinealnu žlezdu.”
5. Kada završiš, osećaj tu energiju i meditiraj nad njom, trebalo bi da bude veoma prijatno.

Ova meditacija aktivira i ojačava pinealnu žlezdu. Pinealna žlezda je psihička elektrana mozga. Belo-zlatna je najmoćnija od svih boja. To je boja Sunca i ovo je još jedan od razloga što su prvobitne religije obožavale Sunce.

– Disanje na Čakre

Opusti se i uspori disanje, zatim, umesto udisanja energije u celo telo kao kod većine meditacija udiši energiju direktno u čakre, sedam udisaja za svaku. Sedam udisaja je samo osnovna smernica; možeš i vise i manje, ali je važno držati čakre u balansu. Važno je i ne samo osetiti udisaje energije, već to i vizualizirati.

Možeš udisati belo-zlatnu (najjaču) ili boju specifične čakre na koju meditiraš.

Kada završiš sa udisanjem u sve čakre, udiši energiju u svih sedam čakri, odnazad i odnapred da se sretnu u sredini..

Saveti:

Ova meditacija se može raditi i na samo jednoj čakri ako joj nedostaje energije ili je blokirana. Samo primeni disanje jednom ili nekoliko puta na dan. Ostali deo meditacije je nepotreban ako radiš sa jednom slabom čakrom.

Izuzetno je jaka moć sunca. Većina vas je upoznata sa izvlačenjem energije iz meseca i drugih planeta. Sunce je sto puta jače. Sunce sadrži sve boje spektra u svojem najčišćem obliku. Rad ove cele meditacije napolju pri gledanju u sunce vam može dati neverovatnu energiju i vrlo je lekovita. Samo reci “Udišem jaku belo-zlatnu (ili bilo koju drugu) energiju iz sunca, u svoju_______ čakru.” Ponovi ovo nekoliko puta i vizualiziraj kako upijaš energiju i osvetljavaš svoje čakre njome.

Za benefite/dobrobiti Sangejzinga i uzemljavanja tela pogledajte ovde:
BENEFITI/DOBROBITI SANGEJZINGA I UZEMLJAVANJA

SIGURNO SUNČANJE ILI SURYA SNANA
– 30- 40 MINUTA NA MEKOM SUNCU (1,5 DO 2h PRE ZALASKA) ili KADA JE UV NA 0 (NULI) !!!
– GOLIŠAVI (TO IMA PREDNOSTI)
– DOBRO JE ZA RAK, JETRU, ARTROZU… DOBIJA SE A, D i E VITAMIN KOJI SE NALAZE U ŽIVOTINJSKOM MESU, JAČAJU SE KOSTI i ČISTI TELO OD OTROVA

SUNČANA ili SOLARNA VODA (SURYA JAL)
NAŠ ENERGETSKI NAPITAK KOJI UZ SUNGAZING I PRIZEMLJIVAČE ČINI ČUDA U NAMA!
INSTRUKCIJE ZA SOLARNU VODU
Hira Ratan Manek (HRM) govori o benefitima korišćenja sunčane ili solarne vode. Sledite ova prosta i jednostavna iskustva da biste spravili solarnu vodu za vas i vaše ukućane.
Uzmite pijaću vodu i stavite u neku staklenu flašu ili dunst flašu (nemože plastična- mora biti staklena). Maksimum zapremina flaše neka bude 2 litre. Koristeći čak i manje zapremine za solarnu vodu je preporučljivije jer je cela koncentracija sunčeve svetlosti jača tada u vodi, a i ovo ubrzava proces punjenja vode energijom.
Pokrijte STAKLENU površinu na vrhu MANJOM STAKLENOM čašom ili poklopcem da bude providno kako bi sunčevi zraci padali direktno unutra. NE KORISTITE PLASTIKU NIKAKO, poznato je da je plastična ambalaža toksična i otrovna.
Postavite vašu flašu sada napolje na sunčevu svetlost na Zemlju. Ne postavljajte je na travu jer ona sprečava punjenje flaše energijom. Ako nemate uslova da postavite flašu na golu zemlju bez trave, onda iskoristite pesak, kamen, stenu, cementne površine…
Ostavite flašu da stoji minimum 5 sati napolju u zavisnosti od godišnjeg doba, lokacije na planeti gde živite, doba dana. Vaša flaša će biti u potpunosti napunjena energijom od 5- 8 sati. Ako i ostavite flašu napolju na direktnom suncu preko 8 sati neće joj smetati.
NEMOJTE ostavljati flašu tokom noći napolju! Ako vam se to desi, ispariće vam sve iz vode što ste napunili tokom dana. Do sada nisu rađena nikakva merenja o mesečevoj (lunarnoj) vodi, ali je poznata činjenica da mesec ne emituje direktno svetlo i da utiče na nivoe mora poznatije kao plima i oseka.
Pijte vodu odmah nakon punjenja i što ste je uneli u kuću. Takvu vodu možete držati samo 24 sata nakon toga je ponovo iznosite da se opet dopuni sunčevom energijom napolju. Nije potrebno da ovu vodu pročistite dodatno niti da je trpate u frižidere, i nauka je pokazala da je voda na sobnoj temperaturi zdravija i ima bolje benefite/dobrobiti nego ona iz frižidera.
Osim što možete da pijete ovu sunčanu vodu, možete je direktno nanositi na bilo koje obolele delove tela ili masirati telo nanoseći sunčanu vodu. Takođe možete prati vaše oči i lice njome protiv bubuljica, bora…

Saveti:
1. Uvek imajte flašu sa vodom napolju tokom dana, kako biste imali svoje zalihe vode za svaki dan.
2. Tokom zimskih dana da biste izbegli smrzavanje vode i pucanje flaše, uvek postavite flašu na prozor odakle padaju direktno sunčevi zraci na nju.
3. Ovu vodu možete koristiti i za vaše biljke i cveće po kući kao i za vaše kućne ljubimce.
4. Izbegavajte korištenje obojenih flaša, najbolja je flaša bele boje kako bi se na pravi način prelamali sunčevi zraci puneći vodu energijom, tako da vaša voda već ima boje duge u njoj koje će kada se popiju odgovarati vašim unutrašnjim organima, svaka boja za svaki organ.

Tekst u originalu PRVI sakupio, obradio, objedinio, sažeo u celinu i preveo Miroslav Kiš Cybermikan. Ostali su ga nedozvoljeno preuzeli i prisvojili kao svoj!