SVE meditacije su mnogo lakše i brže postižu efekat ako koristite neki od Prizemljivača sa kristalima i orgonitima http://www.prizemljivanje.com

Širenje Sušumne

Sušumna jeste putanja kojom se kundalini kreće duž kičme. Veoma je mala u prečniku. Tibetanski monasi bi se testirali za posvećenje tako što bi se potpuno skinuli, obmotavajući se mokrim čaršavom, i provodili noć u hladnim planinama, sedeći u snegu. U jutro, ukoliko je posvećenik prošao test, čaršav bi bio potpuno suv i nekoliko metara snega oko monaha bilo bi istopljeno.

Širenje sušumne se koristi kako bi se podigla temperatura tela i stvorila toplota. Ova moć se takođe može primeniti pri pirokinezi (paljenju objekata snagom uma).

Dok ste u transu, vizuališite sušumnu kako se širi kroz kičmu ili crveno vrelom ili belom vrelom sijajućom svetlošću. Koncentrišite se na ovo nekoliko minuta i tada, širite je izvan kičme, ponovo, koncentrišući se nekoliko minuta i opet je šireći sada oko 5 cm izvan kičme. Nastavite sa širenjem dok ne budete oko jednog metara ili više van svog fizičkog tela.

Ova meditacija proizvodi mnogo toplote, naročito kada se izvodi pravilno. Kada se radi učestalo, osoba koja izvodi meditaciju može očekivati povećanje telesne temperature.