Saznajte koliko je moderna nauka otkrila o vitaminu “D”, imunitetu i kako sadašnju medicinu izaziva da preispita svoja naučna istraživanja! Nove nauke pokazuju značaj vitamina “D” u našem telu kao i to da je nedostatak vitamina “D” najveći uzročnik današnjih bolesti. Vitamin “D” ubija virus gripa sprečavajući blokadu sunčevog svetla u nama! Da li ste znali da JP-8 mlazno gorivo potiskuje odgovor na imune infekcije, te organizam biva lakoćom izložen njima?!

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19022873?ordinalpos=1&itool=EntrezSyst%E2%80%A6$=relatedarticles&logdbfrom=pubmed

Pa zašto nas onda prskaju hemikalijama (čemtrejlsima) i posle nam daju druge, u vidu raznih tableta i vakcina da se lecimo, zašto nam blokiraju sunčevu svetlost?! Zašto to rade?! Ako je Svetska Zdravstvena Organizacija zaista bila toliko zabrinuta oko pandemije minulog Svinjskog gripa, oni bi bili svesniji da prirodna sunčeva svetlost daje veoma dobar vitamin “D” koji nam je potreban da se izborimo sa njime, I preporučili bi nam da se više izlažemo Suncu, a oni su nam umesto toga davali širom sveta inekcije u vidu hemijskih oblaka (čemtrejlsa) iz mlaznjaka aviona . Moj prvi video snimak iz Aprila 2009 pokazuje teško Hemijsko prskanje u mom kraju, videlo se lepo plavo nebo, a onda se ono pretvorilo u maglovito belo koje nas lišava Sunca ostatak dana. Znam od korisnika koji me kontaktiraju 24/7 da postoji konstantno hemijsko prskanje u SAD. Iz mog istraživanja otkrio sam da razne vrsta hemikalija može biti dodato u avionsko gorivo. Pogledajte moj link.

poster70ukDEFRA (Odeljenje za Okolinu, Hranu i Ruralnu Sredinu) kaže da se dodavanjem hemikalija u avionsko gorivo dobija jeftiniji način da se stvori zid koji će nas navodno ZAŠTITI od Sunca i sprečiti globalno zagrevanje. (To međutim ima suprotni efekat, molim vas pogledajte Globalna zatamljivanja i Hidorološki ciklus na Google). Da li je ovo briga zaista o zaštiti Zemlje ili samo da nas spreči da dobijemo prirodnu sunčevu svetlost, a samim tim i vitamin “D”. Inače, Vitamin “D” je važan za pomoć imuno sistemu, bori se posebno protiv virusa i gripa. Jedan od dokaza zašto nas grip zarazi tokom zime je zbog nedostatka sunčeve svetlosti. Nedostatak sunčeve svetlosti sprečava našu kožu da stvara dovoljnu količinu vitamina “D”. Sada imamo dokumentativni dokaz o ulogama solarnog spektra ultraljubičaste svetlosti “B” kao i viatamina “D”, one su zaslužne za smanjenje stope letaliteta (smrtnosti) od 1918, od pandemije gripa u EU. Citiram: Postoje dva mehanizma kojim vitamin “D” može da smanji rizik od smrti od pandemijskih virusa. On smanjuje proizvodnju pro-infilatornih citikona i smanjuje rizik od bakterijske pneumonije. Vrsta vitamina “D” koji se bori protiv virusa može biti stvorena od prirodne sunčeve svetlosti, Poznat je kao “D3” koji je načinjen od sunčeve svetlosti kada 7-dexidrocholesterol u našoj koži reaguje sa UV svetlom. Citiram: On se zatim dva puta aktivira u jetri i bubrezima 1,25 a, zovemo ga dixitrokivitamin . Vezuje se za receptore i gene koje regulišu svoj izraz i koji takođe uključuje ili isključuje proizvodnju proteina. Vitamin “D” reguliše ekspresiju više od 1.000 gena. On dalje uključuje gene u makrfazama i ćelijama imunog sistema koji napada i uništava virus. Milioni dece u SAD nemaju dovoljno vitamina “D”.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/08/02/AR20090802021

Postoje članci koji dokumentuju da izloženost ultraljubičastom (UV) zračenju na sunčevoj svetlosti, vrši imunizaciju, poboljšavajući celokupni sistem kao i lokalni imunitet.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19450899?ordinalpos=6&itool=EntrezSyst%E2%80%A6

Ova istraživanja su pokazala da vakcina ne radi tako dobro u suzbijanju virusa gripa kako smo mi do sada mislili, te da su neki drugi činioci zaslužni za izgradnju antitela i pojačavanja imuniteta organizma. Vakcina nije ta koja treba da pobere zasluge za suzbijanja virusa gripa nego sunčevo svetlo. Dakle, jos jedan način da se blokira prirodna svetlost, jeste uzimanja vakcina koje vam samo mogu štetiti i blokirati Vitamin “D” koji prirodno dobijate iz Sunca. Da su naše vlade bile toliko zabrinutie za svinjsku gripu zasigurno bi stali sa tim eksperimentima o klimatskim promenama koje blokiraju prirodno sunčevo svetlo.

Činjenica da mediji neće da izveštavaju o promenama iznad nas samo nas navodi na to da budemo još više sumnjičavi. Za epidemiju gripa “A” treba koristiti vitamin “D”

http://www.medicalnewstoday.com/articles/51913.php

 

http://www.youtube.com/user/tarot1984

Izvor: