PRILIKA JEDNOM U SVAKIH 26000 GODINA


*** RELIGIJA NOVOG DOBA- VODOLIJE JESTE RELIGIJA KOJA SPAJA, A NE KOJA RAZDVAJA, A TO JE “LJUBAV” ♥

Ovo je samo mali delić poruke koju sam primio u 8 minuta potpunog poravnanja i svesnosti! Naime tražio sam da shvatim u kom pravcu će ići svet i šta mi treba da radimo i evo šta sam tada dobio:

Posle ovih meseci, nedelja i dana OPŠTE katarze (unutrašnjeg pročišćenja), preživljavanja i izbacivanjastrahova, ZAISTA je nastupilo potpuno NOVO DOBA za Zemlju, čovečanstvo i SAV živi svet koji se nalazi na Zemlji!

Šta je izvor svih podela na zemlji nego raziličite religije, različita shvatanja Boga, traženja njega na razne strane i načine?

DANAS je posejano novo seme u svim ljudima, i SAMO treba da se opustimo i da mu dopustimo da isklija, nikne i da, da svoje plodove.

DANAS JE OSNOVANA NOVA RELIGIJA KOJA SPAJA LJUDE, ONA SE NALAZI U VAŠIM SRCIMA, A TA RELIGIJA SE ZOVE “LJUBAV” ♥

Prastvoritelj, Stvoritelj svega… kako god hoćete nazovite ga, ON se ne nalazi ni u kakvim knjigama, crkvama, džamijama, sinagogama, obredima, učenjima… nego u VAMA, u vašim srcima. Jedina religija koja ga zadovoljava je LJUBAV! ♥

Samo širite ljubav i učinili ste svoje bogosluženje. Volite prvo sebe baš takve kakvi JESTE, volite drugoga kakav jeste, volite majku Zemlju i sva stvorenja na njoj, volite univerzum i celu božansku kreaciju i vi ste vaše bogosluženje obavili kako treba. ♥

Ne treba NIŠTA više da radite, samo iskazujte božansku ljubav koja ne traži svoje i videćete promene u vašem životu i životima vaših bližnji.

Kada se ova nova religija, (LJUBAV prema svima) proširi na celu Zemlju, utihnuće ratovi, prestaće glad, jad, i patnja jer ljudi neće više gledati na ono što ih razdvaja, nego na ono što ih spaja. Lagano će izbaciti iz upotrebe životinjsko meso jer će osetiti neverovatnu ljubav prema životinjama i neće ih moći više ubijati niti jesti, polako će se otvarati masovna svest ka shvatanju pojma JEDNOSTI i svi će biti jednaki jedni drugima.

Nestaće novac, prestiž, podićiće se frekvencije Zemlje od vibracija nove religije, ljubavi koja će zahvatiti svako srce i svaku osobu na Zemlji- to je posejano seme koje treba da isklija, nikne i da, da svoj plod. ♥

* Ako želite da “okopavate i negujete” svoje novo seme, evo vam neke smernice za to:

– NEMOJTE se raspravljati sa drugima i dokazivati kako ste vi u svemu u pravu. Pustite neka svako misli kako želi, neka piše šta hoće, neka priča šta mu je volja….. ako je taj neko baš namerio da vas ubedi u svoje verovanje, samo mu napišite neutralno “OK” i recite mu da ga Stvoritelj voli.

-NEMOJTE menjati druge jer od toga nemate nikakve koristi. Radnije menjajte sebe na svoju korist i korist svojih bližnjih.

– UVEK imajte stav da je bolje učiti od nekoga (jer zašto da se vi trudite oko nečega što je neko već doživeo i spoznao kada možete samo to usvojiti ili ne?), nego da vi nekoga učite nečemu i ubeđujete u svoje. ♥

– UVEK gledajte na stvari univerzalnim, sveopštim očima i da sve što pišete, govorite, radite…. bude na KORIST drugim ljudima.

– Širite reč o sangejzingu SVIMA jer oni koji ga rade će imati velike benefiti od toga.

*** Da li su Maje pogrešile?

… Ili ih mi ne možemo dobro razumeti obzirom da su ih hrišćanski inkvizitori uništili kao i drevna znanja koja su imali?

KO JE REKAO DA JE TAČAN DAN KATASTROFE ZAVRŠETAK BROJANJA MAJANSKOG KALENDARA 21-12-2012???

Do sada znamo da su Zemlju četiri puta zadesile katastrofe neviđenih razmera. Svaki put se to dešavalo po ZAVRŠETKU ciklusa majanskog kalendara- tako stoji zapisano u Drezdenskom Kodeksu. Pad meteora, Ledeno doba, Zemljotresi koji su razdvojili kontinente i na kraju Potop.

“U majanskoj kosmologiji postoji pet velikih ciklusa od oko 5125. godina. Četiri su prošla, a danas se nalazimo na kraju petog velikog ciklusa Dugog računanja vremena. Svi ciklusi su se završili
razaranjem. Majanski sveštenici su prorekli da će planeta
Zemlja biti uništena na kraju petog ciklusa, 13 baktuna po
Dugom računanju vremena – 21. decembra 2012. godine.”

Pogledajte ovo tumačenje teksta kojeg sam naveo gore ” Majanski sveštenici su prorekli da će planeta Zemlja biti uništena na kraju petog ciklusa, 13 baktuna po Dugom računanju vremena – 21. decembra 2012. godine.”

– OVO NIJE TAČNO I NIJE DOBRO INTERPRETIRANO!!! KRAJ NEKOG CIKLUSA NE ZNAČI I TAČAN DAN KRAJA TOG CIKLUSA.

Kao što sam pisao ranije kanalisane poruke, nama je OSTAVLJENO jedno vreme da seme koje smo primili u osam minuta potpunog poravnanja, proklija i da ono da svoje plodove. To je seme začetka svesti univerzalne ljubavi. Rađanje nove religije sveta koja je “LJUBAV”. Do sada ste imali poslanike, proroke, spasitelje… i svi oni su govorili u ime Stvoritelja, ali sada imate seme SAMOG STVORITELJA u vama, sada ćete vi SVI govoriti u njegvo ime BEZ posrednika.

U Bibliji piše “Bog je ljubav” i to je tačno. Kada imate ljubav u svom srcu, visoku frekvenenciju i vibraciju u sebi, imate i samog Boga u njemu. Vama ne trebaju nikakve religije niti spasitelji, nego sam Stvoritelj koji će se “osloboditi” u vama. Kako i na koji način? Tako što ćete sijati ljubav i slati ljubav dalje svima… na taj način će se on osloboditi u vama, i iz vas! Samo da znate da smo posmatrani iz viših dimenzija!!!

Dobili ste “alat” na vama je kako ćete ga sada upotrebiti. Ovo je data lekcija čovečanstvu kako bi se naučili ODGOVORNOSTI prema sebi i drugima. Ako se ne naučimo da budemo odgovorni za svoja dela, zasigurno ćemo biti uništeni kao i naši preci do sad.

Ostavljeno nam je jedno vreme (koliko vremena NIKO ne zna). Sada 23-12-2012 još ste zbunjeni, konfuzni, neodređeni… i to je normalno jer je naše Sunce do 25-12-2012 još uvek u PRELAZU iz starog u novo doba.

Kada se naše Sunce ponovo rodi 25-12-2012, na svetlijoj strani galaktičke ravni ono će na nas isijavati tj. preneti energije koje je dobilo od strane Centra Galaksije tokom poravnanja.

Kada se to desi ono će nam baždariti tj uskladiti cirkadijalne ritmove, koji se još zovu i bio ritmovi. To je ta nadogradnja o kojoj svi govore. Seme univerzalne ljubavi koje smo primili tokom poravnanja će tada dobiti i svoju “zemlju” u kojoj će biti zasađeno da iznikne. Za to je potrebno neko vreme!

Tokom poravanja Sunce je bilo više izloženo samom Centru Galaksije nego Zamlja. Kada nam izađe Sunce 25. decembra, u nama će početi da klija seme koje smo primili. Kako se svetom bude širila nova religija, koja je “LJUBAV”, a pucala stara koja je mržnja prema onome ko nije istog verovanja kao ja, tako će i rasti frekvencije Zemlje. Tada će se podići Zemljin Kundalini (životna energija) u predeo srčane čakre (čakre su energetski vrtlozi)- koja je središte ljubavi u nama. Sada smo na nivou treće čakre koja označava EGO, a koji se ispoljava na sve strane u vidu razočarenja zašto se nije desilo neko “čudo” 21-12-2012.

Ego koji je pokrenut “mišljenjem” (JA mislim) je taj koji određuje šta mu se sviđa, a šta ne i to je IZVOR svog zla na Zemlji. Sviđa vam se ili ne: nečija nacionalnost, vera, boja kože, pol, izgled, sposobnost, seksualna opredeljenost…. i to je radi stanja tj. vibracija na kojima se Zemlja nalazi dugo vremena, a to stanje je vaš ego. Dobili smo seme, čekamo zemlju (izlazak Sunca na svetliju stranu galaktičke ravni), i na nama je da se MENJAMO jer ljudski rod neće dugo biti tolerisan.

ZADATAK NAM JE SADA SVIMA DA BUDEMO LJUBAV I ŠIRIMO LJUBAV DALJE. ♥

ŠIREĆI LJUBAV DA PODIŽEMO NAŠE I FREKVENCIJE ZEMLJE, KAKO BI NJEN KUNDALINI DOŠAO U NJENU SRČANU ČAKRU- NIVO U SVESTI LJUBAVI, PREMA SEBI I DRUGIMA.

KADA PODIGNEMO ZEMLJINE FREKVENCIJE ONA ĆE TADA PREĆI U 5D AKO USPEMO U TOME!

AKO TO NE BUDEMO USPELI, ZASIGURNO ĆEMO BITI UNIŠTENI KAO NAŠI PRECI ČETIRI PUTA DO SADA!!!

Dobili ste SVE što vam je potrebno, sada je na vama da pokažete i ODGOVORNOST. A, to je ono što su indijanci zamerali belom čoveku gledajući ga kako uništava šume, reke, životinje… Neće dugo biti tolerisano da jači vladaju nad slabijima i da čovek uništava Zemlju!!!!

PORUKA JE JASNA: ODGOVORNOST ILI UNIŠTENJE NA NAMA JE!

PS. Pogledajte samo koliko njih će negativno reagovati na ovo, što znači da im je ego u punoj snazi, jer ego NEĆE odgovornost. On hoće da divlja bez obzira na sve, bez obzira na odgovornost prema sebi i drugome!

Ovo je kanalisana poruka!

Majansko objasnjenje desavanja 21. decembra 2012

Sada u ovom vremenu, postoji nesto sto me zaista brine. Ima veze sa planetarnim poravnanjem koji ce se desiti 21.12. ove godine. Tog dana ce biti izveden jedan veliki eksperiment. Eksperiment ce se izvesti sa akceleratorom cestica. Naucnici tragaju za anti materijom. Zele da iskoriste poravnanje planeta da bi dobili veoma visoku vibraciju. To se zove proton-proton (?), shto se dostize sa veoma velikim masinama, tako shto se dve cestice usmere sa suprotnih krajeva, putujuci brzinom od nekoliko hiljada kilometara na sat. Pri sudaru se oslobadjaju protoni, koji se stimulisu da nastave kretanje dok ne udare u zemlju. Kada udare u zemlju, lancanom reakcijom (?) stizu do magme. Magma burno reaguje i probija tektonsku plocu. Tom prilikom se oslobadja metan gas, koji odlazi ka povrshini. Prilikom dolaska na povrshinu on se pali i prave se virovi vatre. Tako se deshava da izgore velike povrshine pod sumom, skoro se u Civavi (Meksiko) desila ista stvar. Napravio se vatreni tornado.

Sta je svrha eksperimenta?
Svrha je dobijanje anti materije. ALi ono sto mi zasta privlaci paznju je oslobodjeni proton koji pravi rupe u Zemlji. Te rupe su skoro 50 km siroke i 50km duboke. Cela ta povrshina nestane. Od 2010 do danas je napravljeno oko 900 takvih rupa.
Maje mnogo rade sa kvantnom fizikom i sada je trenutno jedan veliki raskorak izmedju Maja i naucnika. Sve Piramide koje su Maje napravile, su takodje akceleratori cestica. Mi smo znali za 21.12 i za poravnanje planeta. Znali smo i da dolazi energija iz centra galaksije do Zemlje. To ce trajati samo 8 minuta ali za tih 8 min. cete imati ogromnu visinu svesti. Razumecete sve puteve kojim ste krenuli u zivotu i sta se zapravo desavalo. Ali ce Zemlja pokupiti te vibracije i ljudi ce poceti da zaboravljaju. Zato ce kada se to desi, zraci proci kroz Piramide i biti usmereni i zadrzani neko vreme na Zemlji. I to ce nam omoguciti totalno budjenje svesti. I zato naucnici kvantne fizike danas proucavaju Maje. Shvatili su gde ce biti udarna tacka talasa. Od Juzne Amerike do Gvatemale – to je sirina zraka koji ce udariti Zemlju. Nazalost neke od Piramida su ostecene, zato ce naucnici, sada se vracamo na nauku. Hoce da iskoriste ove kosmicke zrake, da podignu vibraciju njihove masine. Eksperiment u kom tragaju za anti materijom, da bi imali rezultate, moraju da zamene Zemljine polove. Oni su to pokusali nekoliko puta do sad, kada je bio zemljotres u Cileu, zemljotres u Japanu, to su najnoviji.

Zemljina osa je pomerena za 18 stepeni i to je puno. Posledica ovog je naprimer, u Brazilu je 10 000 tona mrtve ribe. Kada pomerite ose zemlje, zivotinje osecaju poremecaj u magnetizmu. Gube orjentaciju, mnoge se udave, udaraju jedna u drugu, menjaju putanju kretanja… mnogo je promena na Zemlji.

Saznao sam da su sve njihove masine, usmerene na Meksiko. A koako ce oni sprovesti protone cak ovamo? Vrlo lako, kad razumes nauku, osnove nauke. Samo prostudiras elemente prirode. Kad imate magnet mozete da usmerite negovo polje ovde -> ovde
Znaci sve je spremno za 2012 ali fali jedan detalj… Maje jos uvek postoje . I nase secanje je staro 3000 godina, zato smo napravili deakcelerator cestica. Akcelerator cestica vredi milijone dolara, a nas deakcelerator cestica oko 3000 dolara.

Kako one rade? U mesecu maju, sastao sam se sa velikom grupom ljudi, u Jukatanu. To su ljudi sa veoma visokom svescu. Radili smo sa vodom i kreirali formulu. Ta formula sa ostalim elementima moze da upije protone, stotine kilometara u krug oko Piramida. Piramide ce upiti protone pri dnu i propustice ih kroz prostor sa rezonantim krugom (?) Kako protoni putuju brzinom svetlosti, veoma su jaki. Mi smo dakle, stavili vodu u taj krug koji tako ne moze da generise elektricitet. Kada protoni udare u vodu, usporice i nista se nece desiti. Zato smo i gradili Piramide. Sada se vracam na … Napravili smo Piramide, manje, oko 60 cm visoke, koje imaju akcelerator. To ce napraviti frekvenciju, koju cemo poslati kroz celu zemlju. Kada se sve to aktivira, napravice se mreza polja. Znate ko su jos magneti po celoj zemlji? Ljudi magneti! Kako to mozemo postici? Kroz geometriju koju smo pokazali. Kada napravimo ovaj pokret ( pokazuje pokret) pravimo magnetizam i vase telo postaje veliki magnet.

Kada naprimer, hodate ulicom, aktivirate i magnetna polja svih oko vas. To je dobra strategija, ona radi (?)

Nedavno u Meksiku je bilo mnogo zemljotresa. Pre dva dana je bio zemljotres u mestu gde nemamo Piramidu. Detektovali smo gde je to mesto… to je puno posla a mi imamo samo dva meseca da to uradimo. To je.. oktobar, novembar i decemar, to je tri meseca. Putujem danju i nocu, sammo idemo od jednog mesta do drugog. Zato smo resili da donesemo geometriju i u Ameriku, da umete i vi da generisete magnetizam. Ovo je niza zona kontinenta, zato sam doputovao.

Sto vise ljudi radi sa torusnom geometrijom to je bolje. Kada dodje do poravnanja, svi ti ljudi ce zadrzavati tu energiju duze na Zemlji. To ce biti prilika i za sve ostale, da izgrade nove putanje u mozgu. Sve je energija.. ja volim energiju. Elekricna energija, magnetizam, sve su to prirodne energije.

Zelimo da postavimo jednu iramidu u Albukerki, razmiljsljamo kako cemo ih doneti… mozda moze neko da nam pomegne da to uradimo?

Nije potrebno bojati se. Sve prirodne elemente covek lako kontrolise. Prvo moramo da razumemo svoje telo pa onda nauku. Vrlo je jednostavno, mi mozemo da uradimo predivne stvari… ali nemozemo …. zato sto smo preplavljeni emocijama i to vas uci da kontrolisete druge ljude. Kada se odvojite od tog koncepta, nauka moze da sluzi covecanstvu. Tada ce ljudi raditi slozno i to ce nas unaprediti.

Zapamtite kad koristite LED svetlo,uperite svetlo ka ljudima kojima zelite preneti svoju ljubav! Zaista radi ! Uradili smo mnogo eksperimenata u Meksiku i sad imamo mnogo pozitivnih ljudi.

Ima li pitanja?

Dokle ce se ta energija prostirati?

Postojace glavna mesta ali amplifikovace se po celom svetu. Zato se trudim da stignem na mnogo mesta. Ovo putovanje mi je kao odmor Drugi ljudi su zaduzeni za organizaciju, u Meksiku to sve sam radim. Spavamo u putu i kad stignemo odmah pocinjemo sa radom. Sve konferencije, radionice… ako neko zeli, moze slobodno da dodje u Meksiko da nam pomogne. Treba nam pomoc.

Da li ima jos pitanja?

Sta se ce se desiti posle podizanja svesti?

Kada se to desi bice kao kad.. imamo ideju. Tu ideju imate neko vreme u glavi, ako je ne sprovedete u delo, ta ideja ce izgubiti snagu i isceznuti. Tako ce biti sa poravnanjem i podizanjem svesti. Trajace 8 min. I ljudi ce reci: “O ovo je realnost!…zivecemo u miru! ” Ali ako ne uradimo nista sa tim, bice kao da smo imali samo prolaznu emociju.

Piramidama koje gradimo, zelimo da zadrzimo energiju bar 3 meseca. Za to vreme cemo postici i ostvariti visu svesnost. Za to vreme ce ljudi napravite drustvene grupe..i da drugacije zive. To se zove budjenje.

Kako da se pripremimo za taj dogadjaj?

PRipremite olovku i papir!! Imacete mnoogo ideja, zapisite ih na papir. Kasnije cete videti koja od njih vam je bitna. Mi smo vec pripremljeni. Radimo sa kristalima, lecimo.. svi smo u ovom momentu tu i samo cekamo impuls.

Radite ono sto inace i radite, nemorate nista menjati. Nastavite da meditirate, pevate, shta god da znate da radite. Sve religije, sve filozofije sve ce nam pomoci da se pripremimo. Nista nije bolje ni od cega. Sve nas je pripremilo za ovo znanje.

Ako moja ideja nije dobra, mozda ce necija biti. Naucicemo da radimo zajedno. To ne znaci da cemo raditi svi istu stvar. Naucicemo da postojimo, svako na svoj nacin…

U kada ce biti tih 8 min, u koje vreme?

(Majanac tipka nesto na telefonu, a prevodioc kaze “Nebrinite, sad ce da izgula . Samo se salim ” )
Dodacu vam moj telefon da vidite piramide.

Tih 8 min. ce se desiti na pola vremenskog perioda koje pocinje, sredinom dana 21.12.,a zavrsava se 23.12. Trajace kao i pun mesec. Pun mesec traje tri dana, u ta tri dana, mesec je stvarno pun samo 8min, ali mi vidimo kao da je tri dana.
Prvi dan ce biti pomracenje Sunca Mesecom, drugi dan cemo imati pomracenje sa Venerom, treci dan ce se noc jako produziti. Nesto poput pomracenja ali nije bas to.

Te eklipse ne uticu na ljude. One su samo markeri. Nece biti kao noc, bice pomracenje. Vise kao zalazak Sunca.
Neznam da li ste nekada bili u sumi predvece, mrak je ali ne poptun. Netreba se bojati jer to nece uticati na ljude. Ustvari mogao bih da napravim posebne lampe za te dane
Imacemo problema sa strujom tih dana.

Ljudi govore da ce se se dogoditi uzdizanje 21. decembra?

To je to o cemu smo pricali za podizanje svesti. Sve ono sto budemo imali u mislima treba da uradimo ili se tako ponasamo, da bi nastojali da podizemo svest. Bicemo u drugoj dimenziji ali ako nastavite da radite za novac, vracate se u dimenziju u kojoj ste bili.
Kad stignemu u visu dimeziju, sve ce se promeniti.

Hvala vam puno.

I da zakljucimo, dajte jedni drugima lepe zagrljaje. Kada se grlite, rasirite svoje sake i prste i obuhvatite osobu rukama. Tako cete osetiti vibraciju te osobe. Samo osetite vibraciju grljenja

Transkript jednog predavanja koje drži majanac- predavač

https://www.facebook.com/cybermikans
UPUSTVO SA UPOZORENJEM ZA 21.12.2012.

Pošto mi tehnika “neda” da snimim ovo predavanje onda ću vam napisati samo najvažnije stvari.

Dana 21. 12. 2012. od 10h ujutro do 19h uveče treba da budete posebno rasterećeni, opušteni, smireni, u meditaciji, molitvi (ovde u ovo vreme od 10-19h religija niti religiozna praksa ne igraju nikakvu ulogu. Samo budite u tim satima u bilo kakvoj duhovnoj praksi).

U to vreme u trajanju od oko 8 MINUTA u generalnom poravnanju sunčevog sistema sa centrom galaksije, bićete izloženi talasu buđenja svesti. Tada ćete znati ko ste vi, šta ste, i šta treba da radite na Zemlji. Što više smirite vaš um, misli i emocije to ćete jasniju poruku dobiti!!! SVI ljudi će tog momenta u tih 8 minuta tačno znati koja je njihova uloga na Zemlji, i koju će ulogu imati u novom svetu i novom dobu u kom će osvanuti.

Po predanju drevnih maja, ta energija pošto traje samo oko 8 minuta i nema je opet za 26000 godina brzo nestaje sa Zemlje, pa su oni pravili piramide kako bi je zadržali bar za 2-3 meseca kada bi svi trebalo da se probude u tom roku. E, to je znanje drevnih o novom dobu. Taj talas energije će vam povezati još 10 isključenih struna DNK u medicini poznatiji kao džank DNK. Kada vam se one povežu ponovo ćete koristiti moći uma, a manje tehnologiju. SVA tehnologija koja bude nastajala će biti predviđena da se njome rukovodi na nivou uma.

KADA STVORITE NOV SVET I KADA BUDETE KORISTILI VAŠE “NOVE” MOĆI POTAKNUTE PONOVNIM POVEZIVANJEM DNK I OBE HEMISFERE MOZGA … BIĆETE PONOVO JAKO INTERESANTNI MRAČNIMA…

Ovo novo doba se ponavljalo više puta u istoriji zemlje, tj. na svakih 26000 godina kada je čovečanstvo novo- tehnološki uznapredovalo i bivalo moćnije. Međutim UVEK su se malo kasnije pojavljivali oni koji nemaju dušu nego samo duh (u narodu poznatiji kao demoni, u ufologiji kao grej tj. sivi vanzemljci, i rasa nama poznatija kao reptili) koji su osvajali Zemlju i nametali svoj sistem vladavine.

Oni prvo dođu sa dobrim namerama i predstavljaju se u dobrom svetlu da bi uvek iznova porobili čovečanstvo za svoj sistem vladavine. Kada se ponovo budu pojavili ponudiće zemljanima njihovu tehnologiju, napredak i prosperitet ulaska u međugalaktičke saveze. Zemljani će se tada u to vreme opustiti odbrambeno i usmeriće se na izgradnju i nadogradnju postojećeg.

Kada im reptili budu ponudili saradnju imaće samo dva izbora i OBA će biti podjednako loša.

1. Da im poveruju, gde će ovi OPET osvojiti Zemlju na miran način.
2. Da se brane, ovako odbrambeno nemoćni će izgubiti rat ponovo.

Dakle, kada se pojave i ponude vam saradnju trebate odigrati MUDRO jer i oni igraju podmuklo sa vama. Napredujte tehnološki, umno, ALI nikad nemojte zanemariti svoju ODBRANU!!!! Neka SVE vaše snage budu usmerene da izmestite svoju odbranu u međuvremensku dimenziju prostora odakle je oni ne mogu videti!!!

Stavite pažnju na to da istražujete odbranu na bazi ZVUKA- to je najmoćnije oružje koje ikada može postojati! Zvukom ćete pobediti reptile da vam ponovo ne zauzmu vaš svet. Zvuk je taj koji stvara oblika materije i oblikuje je po svojim frekvencijama, ali isto tako može i da je dezintegriše na atome. Neka vaše oružje bude odbrambeno samo prema onima koji hoće da napadnu i porobe ponovo vaš, ovaj put nov svet!

Sledeće što treba da radite je da pravite čipove koji imaju emocije te da konstruišete topove koji će ispaljivati emociju LJUBAVI. To je jedino ono što će moći da uništi njihove brodove i zaštiti Zemlju od njihove armade.

NI JEDNO DRUGO ORUŽJE IM NEĆE MOĆI NIŠTA!!! SETITE SE SAMO KAKO SU POROBILI ZEMLJU PROŠLI PUT. OBEĆALI SU DA ĆE VAM DATI MOĆ STVARANJA, A ODUZELI SU VAM PSIHO-FIZIČKE MOĆI KOJE STE IMALI… SETITEEEEE SEEE SAD! SETITE SE DA STE SE BORILI VAŠIM IZUZETNO JAKIM NAORUŽANJEM ALI DA ONO NIJE NIŠTA POMOGLO. NJIHOVI BRODOVI SU OSTALI NETAKNUTI!

NEMOJTE PONOVITI ISTU GREŠKU!

Ovo je kanalisana poruka!

https://www.facebook.com/cybermikans

21.12.2012. je za neke SMAK SVETA, a za neke unapređivanje!!!

Ptice koje su padale sa neba, ribe koje su se nasukale na obale, kitovi koji su izašli na povšinu, rakovi, morske zvezde, nestanak pčela…. neka vam bude OPOMENA. Jedan broj životinja neke vrste su izumrle, dok jedan broj nije!

DO 20. 12. 2012. treba da IZBACITE iz sebe sve ono što ste godinama skupljali i taložili pod plaštom “ljubavi” “opraštanja” … a, u stvari NIKADA se niste suočili ZAISTA sa sobom, nego ste bežali od sebe. SVI strahovi koji su u vama treba da se SADA ispolje iz vas, da doživite unutrašnju katarzu i pravo pročišćenje. Oni će početi polako da blede i nestaju, a vaš um će biti jači i snažniji. Sangejzeri su u prednosti radi jačine uma, i suočavanja koja dolaze sama po sebi sangejzingom.

Na dan 21. 12. 2012. PRESTANITE sa ovim suočavanjima tj. preispitivanjima samih sebe i podignite pozitivne energiju u vama. Ako se budete taložili u negativnostima i negativnim stanjima svesti možete biti ubijeni od strane energije koja nam dolazi iz centra galaksije jer te vaše frekvencije je neće moći izdržati. Jaoj hibridima i reptilima u taj momenat- svi će biti SPRŽENI. Kao što su ptice padale sa neba, ribe se nasukale na obale… i time izvršili samoubistva tako će biti i njima, koji su hladni i bez duše. Zemlja je namenjena za čoveka i druga bića koja žive na njoj, svi koji nisu sa Zemlje će se stopiti sa ovim energijama. Time će nestati oni koji kontrolišu ljude i Zemlju, te će se stvoriti uslovi za novo doba na Zemlji.

TO JE ČIŠĆENJE ZEMLJE KOJE SE DOGAĐA NA SVAKIH 26.000 GODINA OD STRANE CENTRA GALAKSIJE- MAJKE RAĐANJA, PO MAJAMA HUNAB KU.

Ljudi, oni koji imaju osećanja će biti pošteđeni i unapređeni za novi svet. Tako da na taj dan- PROČIŠĆENJA treba da radite ovo:

– Meditirajte, molite se, umirite um, imajte MIR i spokoj- NE STRAH. Nemate se čega plašiti, dolazi vaše oslobođenje!

– Slušajte neku duhovnu muziku po vašem izboru. Neku muziku, bilo kakvu koja vam podiže vibracije i energije. ♥

– Igrajte, radujte se, pevajte, UŽIVAJTE na svaki način… pokažite i iskažite svoja osećanja. Na taj način ćete biti kompatibilni sa dolazećim energijama.

– Provedite dan u opraštanju drugima, zaboravljanju svih nepravdi koje su vam učinjene, pokajte se (zažalite) za nešto što ste vi nekome uradili, pozovite nekog ko vam je drag telefonom i poželite mu srećan dan, recite dragoj osobi da je volite i da vam je stalo do nje…

– USPORITE disanje- to pomaže da vam se izluči DMT (duhovni molekul).

– NEMOJTE SE SVAĐATI, ZAMERATI, PREPIRATI, DOKAZIVATI BILO ŠTA BILO KOME NA TAJ DAN!!!

– Zračite ljubav, budite ljubav i ZNAJTE da je ovo oslobođenje ČOVEKA od svih onih koji su se nakotili na Zemlji, a koji su vladali nad njime.

– NEMOJTE imati bilo kakav strah, nemojte paničiti MA šta se desilo, samo mirno SVE prihvatite što se dešava kao nešto što mora biti tako kako jeste.

– Razbistrite um što više kako biste mogli primiti više informacija.

Ovo je kanalisana poruka!

https://www.facebook.com/cybermikans

Šta raditi u vremenu od 21.- 23. 12.2012.

Narod maja pridaje veliku pažnju datumu 21.12.2012. u očekivanju dolaska nove energije iz centra naše galaksije. Ta energija se kod naših drevnih predaka dočekivala više puta do sad, uvek uz POZITIVNE vibracije i atmosferu, uz pesmu, muziku (ODATLE SMO PREUZELI SLAVLJE ZA DOČEK NAŠE NOVE GODINE). Na taj dan su se ljudi mirili, posebno opraštali jedni drugima, gledali sebe u drugome na poseban način, ispravljali se u onom gde su se uhvatili da greše…. i danas se majanski preostali narod i sveštenici pozivaju na tu zaostavštinu i na svoju kulturu!

Dao sam vam ranije datum 21.12.2012. i vreme od 10-19h Sada ću vam dati malo detaljnije o tome.

U ponoć 20.12.2012. “ogradite” se od SVIH negativnosti i uradite SVE što trebate kako biste ih izbacili iz svoje okolne i svog života. ODBACITE stara verovanja i znanja i OTVORITE se za nova saznanja. ♥

Od 10h ujutro (može i ranije) počnite se spremati za doček NOVE ENERGIJE koja će vas probuditi POTPUNO na 8 minuta!!! Počnite dan sa lepom i prijatnom muzikom koja vam odgovara i koja vam podiže energije. BILO koja muzika koja vam pokreće osećanja i celo vaše biće.

Polako ulazite u meditacije, molitve, smirite tj. usporite disanje, ispraznite um što više, OČEKUJTE nešto novo i do sad vam ne objavljeno. Budite u očekivanju ali nemojte sebi zadavati ŠTA da očekujete, nego se otvorite za nešto novo….

Što se tiče Balkana obratite POSEBNO pažnju na vreme od 14:00 do 15:00h (AKCENAT NA VREME OD 14:23- 14:31)- 8 minuta o kojima maje govore. Tada se POSEBNO umiriti i osluškujte. ♥

KREIRAJTE MISLIMA NOV SVET. SVET U KAKVOM ŽELITE DA ŽIVITE. POČNITE DA STVARATE NOVO I NEISTRAŽENO, BUDITE SPREMNI NA SVE I SVE DOČEKJATE SPREMNI U RADOSTI I VESELJU. NEMOJTE SE NIČEGA PLAŠITI JER SE SVE MORA ODIGRATI KAKO MORA DA BUDE!!! ♥

Posle tog vremena, zapišite ideje koje su vam došle i radite kasnije na njihovom ostvarivanju.

Očekuje se 3 dana “tame” u stvari to nije potpuni mrak nego sumrak. Nemojte se plašiti tada nego samo prihvatite sve ono što se dešava kao nešto što mora da se desi baš tako kako jeste!

Na dane 22. i 23. 12. 2012. živite u novoj svesti, budite u pozitivnoj energiji, spojte i stopite se sa energijama univerzuma. Uživajte u svakom trenutku svog života. RADI OVOGA STE ROĐENI SADA I OVDE.

Počnite OSEĆATI sve oko vas. Osetite svoj dah, muziku, svaku reč, doživite i osetite svaku boju, osetite svako vaše osećanje, svaki pokret…. Utišajte misli, nemojte razmišljati nego se uznesite u viša stanja svesti i počnite graditi svoje stavove o nečemu, a ne mišljenja. ♥

Ovo je kanalisana poruka!

https://www.facebook.com/cybermikans