Mantra je zvuk, slog ili grupa reči koja ima sposobnost transformacije od svesti pa sve do grube materije. Postoje opisi kako su veliki mudraci mantrama palili vatre i na ostale načine mogli uticati na materiju. Takođe postoje opisi kako su veliki ratnici mantrama prizivali razna oružja sačinjena od raznih elemenata poput vatre, vode, vazduha… Ali naravno, kao i sve u Vedama, krajnja svrha korištenja mantri jest povezivanje s duhovnom realnošću.

Mantre su u principu duhovne pesme ili slogovi koji mogu menjati stvarnost. Interesantno je to da su naši drevni pored podizanja svesti, mantrali i za prizivanje novca. bogatstva i izobilja!

MANTRE ZA PRIVLAČENJE NOVCA SU ZAISTA JAKE, SNAŽNE, SILNE I MOĆNE, SAMO JE POTREBNO DA PODIGNETE AURU KADA IH SLUŠATE. AURU PODIŽETE TAKO ŠTO ZRAČITE LJUBAVLJU, OPRAŠTATE DRUGIMA, ŽELITE DRUGIMA DA NAPREDUJU…. NEMATE NEGATIVNIH OSEĆANJA, VIBRACIJA NITI ZRAČENJA. KADA POČNETE DOBIJATI NOVAC I NEVEROVATNO IZOBILJE, NEMOJTE GA ZADRŽAVATI SAMO ZA SEBE NEGO GA I DELITE SA DRUGIM LJUDIMA KOJIMA JE TO POTREBNO!!!

Evo i ja sad poštujući univerzalne zakone privlačnosti objavljujem i vama ove MOĆNE mantre koje su mi pomogle da reke novca počnu da mi se slivaju, kako bih imao dovoljno za sebe i delio drugima kojima je to potrebno, kao i imao za izgradnju solarnog grada- Solarisa na kojem radi čitav tim stručnjaka. <3

88(1)

ШОК!!! Мантра Ганеша для привлечения денег РАБОТАЕТ

Kubera Mantra Chanted 108 times For Attract Wealth, Money, Cash, Luxury, Comfort and More 360p

https://www.youtube.com/watch?v=ni7YTgnqCtU

Kubera Mantra Chanted 108 times.
Kubera Mantra is a very powerful Mantra For Attract Wealth, Money, Cash, Luxury, Comfort and More.
This Mantra is to get activate the forces of the Universe that will help you to get a very good friendship with the Wealth, Money, the Good Fortune and more

Om Shreem Om Hreem Shreem Hreem Kleem Shreem Kleem Vitteswaraay Namah

Ancient Love & Abundance Mantra – Aum Kleem Shreem Brzee (108x) (Female)

Ancient Love & Abundance Mantra – Aum Kleem Shreem Brzee 108x) (Male)

Shreem Brezee

Za ostale informacije i uključenja javite mi se na:

Facebook moj profil:
https://www.facebook.com/cybermikans

Email:
cybermikans@yahoo.com

Skype:
Miroslav Kiš Cybermikan