SVE meditacije su mnogo lakše i brže postižu efekat ako koristite neki od Prizemljivača sa kristalima i orgonitima http://www.prizemljivanje.com

Meditacija na Energiju

Ova meditacija je sjajna za početnike, jer pomaže pojedincu da dobije osećaj energije. Takođe, ova meditacija jača auru (energetski štit i odbranu tela), ako se radi redovno.

Počni sa opuštanjem celog svog tela. Što dublji trans, to će biti efektivnije, ali ova meditacija se može raditi bilo kad i trans nije potreban.

Udahni i istovremeno upij energiju sa svih strana svoga tela (napred, pozadi, od vrha glave i od dna stopala). Za početnike, trebali bi vizualizirati brilijantno belo svetlo, kao sunce. Rad sa bojama je malo napredniji i efektivniji – tako da to radi kad malo napreduješ.

Izdahni i vizualiziraj kako ti se aura širi.

Udahni, ponovno, i vizualiziraj kako energija postaje sve svetlija i moćnija, i kako isijava iz tvog bića.

Izdahni, ponovno, i vizualiziraj kako energija širi tvoju auru, i centar tvoga tela sjaji kao brilijantno sunce.

Ponovi to više puta. Svaki put vizualiziraj energiju sve svetliju i moćniju; povećavaj joj intenzitet.

Kad radiš sa bojama, vizualiziraj kako boja postaje sve snažnija. Primetićeš da svaka boja ima drugačiji osećaj. Boje se upotrebljavaju za privlačenje nečega u zavisnosti od njihove prirode.

Takođe možeš udisati energiju odnapred i pozadi u centar svoga tela istovremeno, nakon toga sa strane, pa sa vrha i dna. Nakon toga, pusti da se aura širi prema spolja.

Sa ovom meditacijom, takođe možeš širiti i jačati svoju auru.