Otvaranje Ručnih Čakri

Ono što ova vježba radi je, utvrđuje energijski krug u ručnim čakrama. Ova energija se može upotrijebiti za izlječivanje, otvaranje drugih čakri, slanje energije kao u Dim Mak, «Dodir Smrti». Također pomaže u telekinezi (micanje predmeta sa umom), pirokinezi (zapaljivanje predmeta pomoću moći uma i aure). Da bi napredovali u ovim darovima, moćna aure je potrebna da bi se djelovalo na aure predmeta. Ova vježba bi se trebala raditi bar jednom dnevno da bi energija slobodno tekla kroz čakre na rukama.

Udobno sjedi i opusti se. Pokušaj otići u trans, što je dublje moguće i veća koncentracija, bolji su rezultati, osobito kod početka ove vježbe. Nakon kretanja energije u ručnim čakrama nakon otvaranja, ovo se može raditi bilo gdje po volji.
Postavi ruke okrenute jedna prema drugoj, opušteno – vrhovi prstiju da se skoro diraju. (Prsti mogu biti malo savijetni, kao na slici)

Sa jagodicama oba palca pritisni točno u prazan prostor.
Sad, koncentriraj se na svoje ruke, posebno na dlanove. Osjeti prostor koji si pritisnuo sa palčevima.
Koncentriraj se i počni osjećati malu toplotu i energiju između dlanova.

Počni micati ruke centimetar – dva jednu od druge pa se vrati polako tako da se vrhovi prstiju skoro diraju. Što više vježbaš jača ti je energija, nastavi micati ruke unutra i van, sve više ih odmiči dok ne osjetiš energiju veličine 10 cm ili više.
Sada, vizualiziraj kuglu bijele vruće vatre kao sunce (kao na slici). Kasnije možeš upotrebljavati boje. Osjeti vrućinu i energiju iz ove kugle vatre između tvojih ruku. Može se osjetiti škakljanje i vibriranje. Za neke ljude, može se i činiti hladnim. Važno je da energija teče i da se «osjeti».
Sada pusti ruke da vise i opusti se. Koncentriraj se na energiju koja klizi niz tvoje ruke u šake. Ovo može bit malo škakljivo i donji dio ruke se osjeća kao da je malo napumpan. To je znak da energija teče. Sad ponovi korake 5-7 od gore.
Napravi ovu vježbu 4 puta.

Ova vježba bi se trebala raditi svaki dan dok se ne otvore ručne čakre i dok se ne uspostavi trajni protok energije. Sa ispravnom vježbom, trebao bi osetiti moćnu energiju između ruku iako su raširene više od jednog metra.

(OVO RADI!!! JA SAM USPEO DA OSETIM ENERGIJU IZ DLANOVA NA PREKO 1 METAR KOLIKO SAM MOGAO RAŠIRITI RUKE)