Ja kažem i tvrdim već GODINAMA da je judejska religija sa sektama hrišćana i muslimana, najveće ZLO ovog sveta. Neki me radi toga prozivaju kako sam opsednut i demoniziran, ali najveći dokaz moje tvrdnje je taj ŠTO MI NE ZNAMO NAŠU PRAVU ISTORIJU JER SU JEVREJI, HRIŠĆANI I MUSLIMANI uništavali sve što je ostalo od naših drevnih, i što su mogli, a što se nije slagalo sa njihovim verovanjem!

Zato ne znamo ni koliko smo stari, ni odakle potičemo, niti kako smo nastali….

939900

Ekstremno verovanje i uništavanje drevne kulture je odgovorno zašto mi danas ne znamo svoje pravo poreklo. Prvi poziv na uništavanje svega što nije od Jahvea i izraela u Starom zavetu vidimo potiče od toga kada “bog” poziva Jevreje preko proroka da unište SVE što ne veruje u Jahvu i koji nisu izraelci. Čak poziva na jednom mestu da izraelci unište sve okolne narode koji ne veruju u Jahvu, naprave kleto uništenje ili Haram, da pritom pobiju ceo narod, i da ne ostave čak i ono što je u kolevci, goveče ili kokoš koja je pripadala tom narodu. Hrišćani su razarali takođe sve što su stigli, poznato je da su španski konkviskadori i inkvizitori razorili sva majanska svetilišta, u Novom zavetu imate primere u delima apostolskim kada pale sve paganske knjige i uništavaju drevno znanje, lupaju drevne statue koje su bile stare par hiljada godina…. Ovde iz ovih primera se jasno vidi jedna stvar: radi ZASLEPLJENOSTI RELIGIJOM se to radi, a mi danas radi toga ne znamo sa sigurnošću svoje poreklo, kako smo nastali, koliko je čovečanstvo staro… !

Biblija:
“Moraš ih pobiti: Hetite i Amorejce, Kanaance i Perižane, Hivijce i Jebusejce, kao što ti je zapovjedio Jehova, Bog tvoj” (5. Mojsijeva 20:17).

Dalje Bog govori da treba pobiti sve, muškarce, starce i djecu, a žene koje su djevice ostaviti kao seksualno roblje.

Neću pogrešiti ako sa blagoslovom drevnih predaka napišem ovo:

Judejska vera – judaizam, i njene sekte hrišćanstvo i islam su NAJVEĆE zlo ovog sveta, čije vrednosti vladaju u njemu! Prozivate pagane za pojedinačna žrtvovanja u prošlosti, a vi i vaše verske i političke vođe žrtvuju čitave narode, prekrštavate ih, spaljujete na lomačama, zatirete, uništavate najveće blago ljudske civilizacije staro po nekoliko hiljada godina i držite ceo svet u kontroli!!!

Nisu satanisti kojih ima 0.0005% u svetu osnivači novog svetskog poretka, nego gujin porod izdanci judaizma, hrišćanstva i islama koji vlada ovim svetom!

Evo ko vlada svetom, koliko ima svojih vernika (judaizam, hrišćanstvo i islam) su ista GOVNA:

ISTO SU OVO RADILI HEBREJI, KASNIJE HRIŠĆANI, A SAD I MUSLIMANI, A KAO BI SATRLI SVAKO PRAVO ZNANJE ODAKLE ZAISTA POTIČEMO. ZATO I NEMAMO ZNANJA O VEĆEM DELU NAŠE ISTORIJE!!!
ZATO JE SAD TOLIKO GLUPIH I ZATUCANIH LJUDI KOJI VERUJU U NJIHOVE PRIČE O
BOGU KAKO JE STVORIO SVET ZA 6 DANA ….
DA LI SADA SHVATATE U KAKVIM LAŽIMA ŽIVITE VI KOJI ME NAPADATE KAKO SAM OPSEDNUT I DEMONIZIRAN JER NE VERUJEM U BAJKE KOJIMA SU VAM ISPRALI MOZGOVE?

Po čemu muslimani koji odsecaju ljudske glave nemuslimanima mogu da UNIŠTAVAJU moje verovanje, drevne ikone iz osvita civilizacije, paganizma, a da ja nemam pravo da vređam njihovo verovanje?

ZAŠTO JE NJIHOVO VEROVANJE VREDNIJE OD MOG????

2015-02-26T23-36-53-3Z--1280x720

Arheolozi: Islamska država sistematski uništava spomenike kulture

Arheolozi su danas izrazili strahovanja da će džihadistička organizacija Islamska država (ID), posle uništavanja muzeja u iračkom gradu Mosulu, početi sistematsko uništavanje kulturne baštine u oblastima pod njihovom kontrolom.

Najaveći rizik preti drevnim gradovima Hatra (koje se nalazi na listi svetske baštine Unesko) i Nimrud. Oba se nalaze južno od Mosula koji je od juna prošle godine centar džihadista u Iraku.

– Ovo nije kraj priče i medjunarodna zajednica mora intervenisati – izjavio je irački arheolog Abdelamir Hamdani sa njujorškog unverziteta Stoni Bruk – prenosi AFP

ID je juče objavila snimak na kome se vidi kako džihadisti čekićima razbijaju drevne statue i dela u mosulskom muzeju.  Tim povodom se dans oglasio i francuski predsednik Fransoa Oland koji je osudio “varvarsko” uništavanje drevnih umetničkih dela neprocenjive vrednosti u Mosulu.

694940094001_4082056361001_022615-an-powell-640

– Varvariazm pogađa ljude, istoriju, sećanja, kulturu. Teroristi hoće da unište čitavo čovečanstvo – rekao je on novinarima u Manili na kraju dvodnevne posete Filipinima.

Na snimku se, takodje, vidi kako džihadisti čekićem uništavaju kolosalnog asirskog bika sa krilima na kapiji Nergal u velikom arheološkom parku koji se nalazi u Mosulu.

– Oni su rekli čuvarima da će uništiti Nimrud. To je jedan od važnih asirskih gradova, tamo ima reljefa i bikova sa kriilima. To bi bila prava katastrofa. Oni će možda napasti i uništiti i Hatru. To je veoma izolovano mesto u pustinji – rekao je Hamdani koji je nekada radio u iračkom ministarstvu za antikvitete.

UNESCO je saopštio da “ostaci tog grada, naročito hramovi u kojima se helenska i rimska rhitektura spajaju sa istočnjačkim dekorativnim elementima, svedoče o veličini jedne civilizacije”.

ID je juče raznela džamiju iz 12. veka “zato što se u njoj nalazila grobnica”, rekao je Ihsan Feti, irački ahritekta i stručnjak za baštinu koji živi u Jordanu, dodajući da bi džihadisti mogli učiniti bilo šta, na primer dići u vazduh hramove u Hatri uz obrazloženje da su delo nevernika, navode agencije.

579142_mosul-02-01foto-reuters_f

Nasilje nad drevnom kulturnom baštinom

Džihadisti Islamske države objavili su juče video snimak na kome se vidi kako na severu Iraka uništavaju kolekciju statua i skulptura staru nekoliko hiljada godina.

U video poruci prikazani su predmeti neprocenjive vrednosti, od kojih su neki prepoznatljivi kao antikviteti iz sedmog veka pre nove ere, iz perioda Asirskog kraljevstva, kako ih pripadnici te radikalne islamističke grupe obaraju i lome čekićem.

https://www.youtube.com/watch?v=yysT4eiEsEU

Muškarac koji je prikazan na snimku rekao je da je to staro iračko kulturno blago uništeno, jer promoviše – “idolopoklonstvo”.

 – Prorok nam je naložio da se oslobodimo statua i relikvija i njegovi sledbenici su uradili isto kada su osvojili zemlje posle njega – naveo je isti neidentifikovani muškarac na video snimku – prenosi Rojsters

Neki uništeni primerci, izgleda, potiču iz muzeja antikviteta u severnom iračkom gradu Mosulu koji su džihadisti ID zauzeli u junu prošle godine, naveo je bivši radnik muzeja za britansku agenciju.

Generalna direktorka UNESKA zatražila je juče hitan sastanak Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija pošto su džihadisti Islamske države (IS) uništili veliki deo drevne kulturne baštine na severu Iraka.

ISIS Destroyed Ancient winged-bull Assyrian Artifacts in Mosul + Video

– Ovaj napad je daleko više od kulturne tragedije – to je takođe bezbednosni problem pošto pospešuje sektaštvo, nasilni ekstremizam i sukobe u Iraku. Zato sam odmah zatražila od predsednika Saveta bezbednosti da sazove hitan sastanak o zaštiti iračke kulturne baštine kao integralnog elementa bezbednosti zemlje – navela je generalna direktorka UNESKO Irina Bokova u saopštenju.

Arheolozi i stručnjaci za drevnu iračku baštinu opisali su uništenje kao katastrofu i uporedili ga sa talibanskim uništavanjem statua Bude u Bamijanu u Avganistanu 2001. godine.

Bokova je istakla da neke od uništenih statua iz drevnog iračkog grada Hatra, oko 100 kilometara jugozapadno od Mosula, nalaze na listi svetske baštine UNESKO-a, i navela da taj čin predstavlja kršenje Rezolucije 2199 Saveta bezbednosti UN.

Rezolucija je usvojena ranije ovog meseca u pokušaju da se obuzda trgovina opljačkanim antikvitetima iz Iraka i Sirije koji se smatraju za jednim od izvora finansiranja ID, dok im je ilegsalna trgovina nafta glavni izvor.

“Uništavanje kipova – ratni zločin”

Pariz — Direktorka Uneska Irina Bokova izjavila je da je ID uništavanjem drevnih kipova i predmeta počinila “kulutrno čišćenje” i ratni zločin koji mora biti kažnjen.

alalam_635605686706756090_25f_4x3.jpg

Šefica Organizacije UN za obrazovanje, nauku i kulturu je rekla da nije mogla da završi gledanje video-snimka Islamske države na kojem se vidi kako ekstremisti maljevima uništavaju drevne kipove.

Bokova je u obraćanju novinarima u Parizu najavila stvaranje “globalne koalicije protiv nelegalne trgovine kulturnim dobrima”.

Ona je takođe zatržila hitan sastanak Saveta bezbednosti UN o zaštiti iračkog kulturnog nasleđa.

RAZBILI DREVNE STATUE

27.2.2015 09:10
UNESKO traži sastanak SB UN jer islamisti uništavaju iračku baštinu

Grupa IS danas je objavila video snimak na kome se vidi kako džihadisti razbijaju drevne statue čekićima

Generalna direktorka UNESKA zatražila je hitan sastanak Saveta bezbjednosti Ujedinjenih nacija pošto su džihadisti Islamske države (IS) uništili veliki dio drevne kulturne baštine na sjeveru Iraka.

“Ovaj napad je daleko više od kulturne tragedije – to je takođe bezbjednosni problem pošto pospješuje sektaštvo, nasilni ekstremizam i sukobe u Iraku. Zato sam odmah zatražila od predsjednika Savjeta bezbjednosti da sazove hitan sastanak o zaštiti iračke kulturne baštine kao integralnog elementa bezbjednosti zemlje”, navela je generalna direktorka UNESKO Irina Bokova u saopštenju.

Grupa IS danas je objavila video snimak na kome se vidi kako džihadisti razbijaju drevne statue čekićima u glavnom muzeju u Mosulu na sjeveru Iraka.

Iraq2

Na istom snimku se vidi kako koriste macolu da unište krilatog bika – asirsko božanstvo iz sedmog vijeka prije nove na ogromnom arheološkom lokalitetu u Mosulu.

Arheolozi i stručnjaci za drevnu iračku baštinu opisali su uništenje kao katastrofu i uporedili ga sa talibanskim uništavanjem statua Bude u Bamijanu u Avganistanu 2001. godine.

Bokova je istakla da neke od uništenih statua iz drevnog iračkog grada Hatra, oko 100 kilometara jugozapadno od Mosula, nalaze na listi svjetske baštine UNESKO-a, i navela da taj čin predstavlja kršenje Rezolucije 2199 Saveta bezbjednosti UN.

ISIS-Artifacts-3

Rezolucija je usvojena ranije ovog mjeseca u pokušaju da se obuzda trgovina opljačkanim antikvitetima iz Iraka i Sirije koji se smatraju za jednim od ključnih izvora finansiranja IS.

 

Brutalno ubijanje 1700 ljudi!!! Pažnja: video je JAKO potresan i nije za one sa slabim živcima!!!

https://www.youtube.com/watch?v=x-hlEJn3P_E

 

Pogledajte pogubnost religije kako se ubija u ime nekog boga:

https://www.youtube.com/watch?v=-evIyrrjTTY

Da se ne zaboravi naše (ljudsko) poreklo, a koje ovakvi verski fanatici uništavanjem drevnih dokaza žele to da postignu:

KRATKA HRONIKA ZEMLJE U VREMENIMA PRE STAROG ZAVETA

DA LI SU ANUNAKI OTIŠLI ZA VREME POTOPA ILI SU TU JOŠ SA NAMA

TERRA SPISI – SKRIVENA ISTORIJA PLANETE ZEMLJE

STARI ZAVET: „U ona su vremena a i kasnije, na Zemlji bili Nefili, kad su Božiji sinovi opštili s ljudskim kćerima pa im one rađale decu!“-

NAZCA LINIJE SLUŽILE SU KAO PISTE ZA SLETANJE VANZEMALJCIMA

KO JE TVORAC NAŠE CIVILIZACIJE I RELIGIJE

PLANETARNA INVAZIJA

SLOM SLOVENSKE VERE I PRIHVATANJE HRIŠĆANSTVA

ATOMSKI RAT U DREVNOJ INDIJI

SRPSKA PIRAMIDA STARA 500.000 GODINA

OSTALI POSTOVI NA TEMU ZABRANJENE ISTORIJE ZEMLJE

DREVNO ZNANJE KOJE SU JEVREJSKI, HRIŠĆANSKI I MUSLIMANSKI VARVARI POKUŠALI DA ISTREBE

Upoznajmo sada i hrišćanstvo u pravom svetlu

NOVI PAPA JEZUITA UVODI NOVU INKVIZICIJU

PAGANSKI KORENI USKRSA

BOG JOŠ NIJE UMRO, A KAD ĆE NE ZNAMO

NOĆNA MORA CRKVE

RAZBIJEN MIT USKRSNUĆA: ISUS NIJE USTAO IZ MRTVIH NEGO SE OŽENIO ZA MARIJU MAGDALENU I SA NJOM IMAO DECU, KAŽU SPISI STARI 1500 GODINA!