Kako najbrže do kartice – debitne kartice?

Bez kartice ne možete ništa kupiti na Internetu a ne možete ni primiti zarađeni novac.
Kako Odmah Doći do Vlastite Internet Debitne Kartice???
Tražite samo Visa ili Mastercard !
Ovde su neki primeri a Vi tražite Poklon Karticu iz bilo koje banke koju imate u Vašem mestu gde živite:

Ako ste iz Srbije:
Odete u ERSTE banku i tražite “VISA Poklon Karticu”. To je kartica koju dobijate na licu mjesta. Mogu je uzeti svi, kako zaposleni tako i nezaposleni. Kartica je na dopunjavanje i sa njom nikada nemožete otići u minus što znači koliko para na njoj, toliko možete i potrošiti (potpuna kontrola). Za njeno vađenje Vam je potrebna samo lična (osobna) karta. Velika preporuka za ovu karticu za bilo koju zemlju !!!

Poklon-kartica-ERSTE-Srbija

 

 

 

 

LINK DO INFORMACIJA
Ukoliko u vašem mestu nemate Erste banku, “VISA poklon karticu” možete izvaditi Raiffeisen banci, a uslovi su potpuno indentični kao i za “VISA poklon karticu” iz Erste banke. Tako da imate i tu opciju.

visa-kartica

 

 

 

 

 

 

 

LINK DO INFORMACIJA

Tu je i UniCredit banka


Ako ste iz Hrvatske:

Kartica ima čak i na Trafikama – Kioscima
Kliknite na ovaj link http://www.ekesh.com/ekesh-kartica/ i sami se uverite.

Odete u Zagrebačku banku i tražite “VISA Avenue Mall poklon karticu”. Ovo su kartice koje se kupuju i to u vrijednosti od 100, 200, 300, 500 i 1000 kn. Za njeno vađenje vam je potrebna samo lična (osobna) karta

zagrebacka-banka

 

 

 

 

LINK DO INFORMACIJA

Druga opcija je da odete u Raiffeisen banku i tražite “RBA ePoklon Karticu”. Ovo je takođe kartica koju dobijate odmah i koju takođe mogu uzeti sva fizička lica sa dokumentom koji svako ima, ličnom (osobnom) kartom

6049750_orig

 

 

 

 

 

 

 

ili tražite “Master Card poklon karticu”. Ovu karticu takođe dobijate na licu mjesta i za njeno vađenje Vam je potrebna samo Vaša lična (osobna karta).

visa-hr

 

 

 

 

 

LINK DO INFORMACIJA
Kod ove kartice iz Raiffeisen banke ima samo jedna napomena: a to je da nakon njenog vađenja mora proći minimalno 24h da bi ona postala i validna, to jest da bi ste je mogli koristiti.

 

Ako ste iz Bosne i Hercegovine:
Odite u Unikredit banku i tražite “Master Card poklon karticu”. Ovo je takođe kartica koju dobijate odmah i koju takođe mogu uzeti sva fizička lica sa dokumentom koji svako ima, ličnom (osobnom) kartom.

unikredit-banka

 

 

 

 

 

LINK DO INFORMACIJA
Kod ove kartice iz Unikredit banke ima samo jedna napomena: a to je da nakon njenog vađenja mora proći minimalno 24h da bi ona postala i validna, to jest da bi ste je mogli koristiti.

Ako ste iz Crne Gore:
Odete u NLB banku i tražite “VISA Poklon Karticu”. Ovo je takođe kartica koju dobijate na licu mjesta. Mogu je dobiti svi, kako zaposleni tako i nezaposleni. Za njeno vađenje Vam je potrebna potrebna kao u gore navedenim slučajevima samo lična (osobna) karta.

montenegro

 

 

 

 

LINK DO INFORMACIJA

Ako ste iz Makedonije:

visa karticki

 

 

 

 

 

LINK DO INFORMACIJA

Ako ste sa Kosova:

 

 

 

 

 

LINK DO INFORMACIJA

Ako ste iz Slovenije:

Imate više Banaka koje izdaju kartice, a mi izdvajamo ove 3:

http://www.hypo-alpe-adria.si/

http://www.banka-koper.si/moja

https://www.nlb.si/predplacniska-kartica

 

 

 

 

 

 

Ako među bankama nije pomenuta ona koja se nalazi u vašem mestu, svakako prošetajte do najbliže banke, i informišite se, jer je većina banaka uvela ove ili slične internet kartice sa kojima ne možete ići u minus, što znači da bez IKAKVOG RIZIKA ULAZITE U SVET INTERNETA!!!!!!

 

VAŽNA NAPOMENA!
Poklon kartice smo Vam preporučili iz razloga jer njih ODMAH dobijate za razliku od drugih na čiju se izradu čeka i po nekoliko sedmica. Na ovim karticama se novac drži u domaćoj valuti a iz banke se povlači u traženoj valuti na internetu. Dakle na ovaj način nećete gubiti dragocjeno vrijeme i bićete u mogućnosti ODMAH započeti svoj posao i imajte na umu da će Vam one poslužiti samo za Vaše uključenje ali ne i za primanje zarade, zato i preporučujem sledeće:

U svakoj državi i u svakoj Banci svako može da dobije pravu regularnu VISA karticu:
Jednostavno odete u banku i kažete da želite otvoriti devizni štedni račun. Napravite uplatu na taj devizni račun i dobijate potpuno regularnu Visa karticu. Za njeno vađenje Vam je potrebna samo lična (osobna) karta. PREPORUČUJEMO VAM DA IZVADITE OVU KARTICU kako biste zarađeni novac preko nje podizali preko bankomata koji se nalazi u Vašem mestu!