Jelo za ubrzavanje metabolizma i mršavljenje (posebno za gojazne i bildere)!
(Napomena: Ako osetite da vam samo ovo nije dovoljno, slobodno uzmite neku bananu ili pojedite nešto u jako maloj količini, dok ne bude ovo potpuno dovoljno da vam podmiri vaše potrebe)!

Uvod:
Moj pokojni očuh mi je govorio često ovako “Miroslave uči školu jer guzica se ne može zabetonirati da bi živeo mora nešto prolaziti kroz nju” podrazumevajući pod time, da ću umreti od gladi ako ne budem učio školu, i ako ne budem imao posao da se izdržavam. Na stranu to što je sistem otišao u međuvremenu po kurcu pa se, i sa fakultetom danas ne može imati dobar posao.

E, koja sam ja legenda pa sam POTPUNO oborio tu njegovu tvrdnju i iza mene stoje TRI godine ne uzimanja hrane. Hoću reći da sam uspešno ovladao time da mogu jesti, a ne moram ako ja neću ma koliko vremena da prođe! Ljudi ovo zvuči neverovatno, ali je ISTINITO. I mogu reći da sam sad sa ovom sposobnošću MNOGO jači i izdržljiviji nego kada sam jeo sve i svašta.

Objašnjenje:
Pošto bildujem u poslednje vreme uzimam SAMO neutralni (nemasni sir sa pijace- DOMAĆI, sad me rastrgajte vegani slobodno to samo govori o vama), paradajz, maslinovo ulje, malo začina (đumbir, peršun, origano, majoran, i cimet). I tako to uzimam već par nedelja, i mogu vam reći da bi isto i VAMA bilo dovoljno umesto što se prežderavate svime i svačime. Ali, da bi vam to bilo dovoljno, i da biste bili siti bez hleba i ugljenih hidrata TREBA da radite sangejzing. Bez sangejzinga ne garantujem da će vam ovo gore nabrojano biti dovoljno, jer sećam se pre sangejzinga kada sam bio svaštožder da ako ne pojedem hleb, burek, pljeskavicu… neću biti sit. Sada ne moram NIŠTA da jedem mesecima ako neću, ili ako hoću da unosim proteine (surutke) uzmem tog podlivenog tj. neslanog sira koji ne goji i paradajz u osnovi radi vitamina.

Ovaj recept koji ću vam dati ne goji, ne stvara telesne masnoće, tako da dok se trošite fizičkim radom i/ili naporom, masnoća koju imate nagomilanu u telu nestaje i nova se ne može pojavljivati, a metabolizam radi začina i ostalog biva ubrzan. Ujedno preko nemasnog sira uzimate protein, a preko paradajza potrebne vitamine. I ako me pitate meso bilo koje vrste vam zaista NIJE potrebno!

Recept:
Naseckati u jednu činiju neutralno-neslani sir u kriške, naseckati paradajza po želji (može i krastavaca), dodati malo maslinovog ulja, jabukovog sirća za topljenje masti, i začine po želji (majoran, peršun, ruzmarin, đumbir, cimet…). Kada malo ostoji i kada sadržaj pusti svoje sokove jesti uzdravlje!

I to je sve jer najjednostavnije stvari daju i najbolje rezultate. Jelo je jako ukusno, i jedite ga 5-6 puta na dan po malo. Trudite se da vam ovo bude JEDINO jelo, a sangejzeri će na ovaj način lakše ovladati mogućnošću neuzimanja hrane ako oni to ne žele.

Imenom, prezimenom, nadimkom, ugledom i čašću istinitost ovih informacija potpisuje: Miroslav Kiš Cybermikan