Ko je u stvari Novartis?

Novartis, kompanija sa sedištem u Bazelu, Švajcarska, sa filijalama u oko 140 zemalja je u poslu razvijanja i proizvodnje lekova, vakcina, herbicida i insekticida kao i veterinarskih lekova, i svoje korene vuče odavno.DDT, Clioquinol, Malathion, and Ritalin su neki od najštetnijijh proizvoda ove kompanije, koja ima dokazane korene od zloglasnih I.G. Farben/ Ciba-Geigy/ Sandoz kompanija.Pa da vidimo ko to nama daje vakcine i ko primorava vlade da ih kupe.

Labaratorije Ciba-Geigy i Sandoz su prvobitno bile nemački entiteti i integralni stubovi Rotšildovog i Rokfelerovog sindikata, “Syndicate of Dyestuff-Industry Corporations” (nemački prevod “Interessen Gemeinschaft Farben” poznatijeg kao “I.G. Farben”.

Odavno je utvrđeno da je uspon Hitlera na vlasti uspostavljen uz korporativni kapital kompanije IG Farben, označavajući ga kao glavnog finansijera Trećeg rajha.

Kontrolom računa kompanije Sandoz, utvrđeno je da je senator Preskot Buš, deda Džordža Buša bio finansijer arhitektata nacizma u Trećem svetskom ratu.

Novartis, Porodično stablo i koreni: Treći Rajh

I.G. Farben, je bila vodeća farmaceutska kompanija finansirana od bankarske porodice Rokfeler, američki monopol je imao prevlast u hemijskim i farmaceutskim industrijama na svetu ’20 godina prošlog veka.

Ciba, Geigi i Sandoz su predstavljale celokupnu hemijsku industriju Švajcarske, a 1918. su te tri kompanije formirale kartel ”Interessengemeinschaft Bazel” (“Bazel Sindicate”), ili BaselIG, u cilju da se takmiče sa nemačkim hemijskim titanom, kompanijom Farben.

Između 1929-32, se oni pridružuju kompaniji Farben (kao i nekim francuskim i britanskim hemijskim firmama) kako bi formilari Quadrapartite Cartel (QC) .

Da li se pitate zašto je na kraju Drugog svetskog rata zgrada I.G. Farbena u Frankfurtu bila zaštićena od savezničkokog bomabardovanja. Zašto? I.G. Farben je bila vrsta „farmaceutskog kraka“ Hitlerovog Četvrtog rajha, a familija Rokfeler je imala financijski interes za održavanje i kontrolu ovog carstva. Istraživanja su pokazala da je Hitler također mnogo ulagao u Merck i ostale farmaceutske kompanije.

I.G. Farben je u to vreme smatran previše korumpiran da bi mogao da nastavi sa radom posle Drugog svetskog rata, tako da je bio podeljen na delove u druge komanije. Na primer jedan deo je prerastao u Bayer (najpoznatiji po Aspirinu).

Između 1970 i 1996 ostatak Quadrapartite Cartel se konsolidovao kao Ciba-Geigi AG, a zatim kasnije u kompaniju Sandoz, jednu od najvećih farmaceutskih kompanija u svetu trenutno, iz koje je nastao Novartis.

vakcine5

Da skratimo. Koji su koreni Novartisa?

I.G. Farben

I.G. Farben je bio najveći konglomerat i neslavni proizvođač otrova Ciklon-B (cijanid gas koji se koristio u nacističkim logorima smrti).

Osnovan je 1925, kada se šest velikih hemijskih kompanija u Nemačkoj, Badische-Anilin, Bayer, Agfa, Hoechst, Weiler-ter-Meer, and Greisheim-Electron spojio u jedan veliki kartel.

Ideja i deo finansiranja je došlo od Rotšildove bankarske porodice, koju je zastupao nemački bankar Max Warburg iz M. M. Warburg Company, Hamburg (njegov brat Paul je bio poznat kao inspiracija za ” Daddy Warbucks “, koji je pomogao da se stvori Banka federalnih rezervi u Sjedinjenim Američkim Državama).

Paul je Kasnije bio na čelu nemačkih tajnih službi za vreme Prvog svetskog rata, i bio je lični finansijer za savetovanje Kajzera, tako je kapital IG Farbena počeo da finansira Hitlerov treći rajh.

Pod nazivom “država u državi”, IG Farben je bio dominantan snabdevač ratnog materijala za Vehrmact (nemačka vojska), a takođe imao uticaj i u nemačkoj inteligenciji.

Strašni Gestapo (nacistička policija), proizašao je iz svetske obaveštajne mreže IG Farbena od 1925.

Herman Schmitz je nasledio Carl Boscha kao šef IG Farbena, I on je bio savetnik kancelara Breuninga, kasnije je postao Hitlerov savetnik.

вакцине-и-деца

Sandoz

Sandoz je najpoznatiji po stvaranju LSD-a. Kasnije reklamiranom kao psihijatrijskom leku pod nazivom “Delysid”, koji je neslavno isprobavao Dr Jozef Mengele na zatvorenicima u koncentracionim logorima.

Dokumenti objavljeni u Kongresu od istražitelja 1977, takođe pokazuju da je posle Drugog svetskog rata Sandoz Labs sarađivao sa CIA u operaciji ” Operation Paper Clip”, te da su određeni nacistički naučnici dobili nove identitete i zapošljeni u raznim službama kao što su CIA i druge vladine organizacije i projekti.

Sandoz je kasnije postao glavni dobavljač LSD za CIA za upotrebu u svojim tajnim “MK Ultra” u projektima  kontrole uma ”Monarh”.

Свети-Грал-провизије

Geigi

Prema (ICE) izveštaju, svi karteli ovih firmi imaju široke kontakte sa nacistima. Geigi, posebno, “… koji naročito održava dobre odnose sa Claus Ungewitter, Komesarom rajha za hemikalije …”

ICE izveštaj koji se takođe odnosi na Geigi, govori o tome da su koristili zarobljenike za prinudne radove u svojim pogonima u Nemačkoj, između 1943 i 1945.

Vreme je za mali kućni bioskop.

Izvor: Flick.rs

 

A, sad pogledajmo šta kaže Bul Gejts o vakcinama:

https://www.youtube.com/watch?v=g1QbwhZ1nmE

Zaključak:

Vakcine su pre 30 i više godina bile dobre, ja sam lično primio samo jednu na rođenju i još jednu u školi, no ipak sam i pored toga imao kao dete male i velike biginje kao i zauške, i eto me preživeo sam i živim dalje bez bilo kakvih posledica. Roditelji zapitajte se koliko je Vaše dete primilo dosad vakcina, pa sami sagledajte da li je to bilo potrebno?! Ja sam PROTIV prisilne vakcinacije naše dece, jer svrha vakcina koje se danas svesno uvaljuju ljudima imaju za posledice njihovo slabljenje kako bi što više zavisili od farmakomafije. I za kraj pogledajte ove dokumentovane snimke!

једначина-била-геја-soft-kill

PRISILNA VAKCINACIJE DECE JE ZLOČIN,
TERANJE RODITELJA NA TAJ ZLOČIN, I DA PLAĆAJU ABNORMALNE NOVČANE KAZNE AKO NE PRISTANU NA NJEGA JE KRIMINAL.

STOP FARMAKOMAFIJI KOJOJ NIJE STALO DO ŽIVOTA NAŠIH MALIŠANA, NEGO SAMO DO PROFITA!!!

Miroslav Kiš Cybermikan