Tri godine posle ubistva Gadafija, postaje jasno da se njegova predviđanja ostvaruju, jer Islamska država sada preti da će poslati pola miliona terorista na teritoriju Evrope

Libijski vođa Moamer el Gadafi je predvideo da će džihadisti iz njegove zemlje napasti Evropu ukoliko on bude zbačen sa vlasti. Ono što je zastrašujuće je činjenica da se njegovo proročanstvo ostvaruje.

Prošlo je tri godine od njegovog ubistva, a to je dovoljno da ekstremisti iz Libije zaprete da će iz Libije u Italiju poslati 500.000 terorista prerušenih u migrante kako bi napravili haos u Evropi.

profimedia-0211008665-670x374-620x350

NOVI POJAS GAZE

Gadafi je svoje jezivo proročanstvo izneo u svom poslednjem intervjuu u martu 2011. godine, kada su naoružani pobunjenici uz podršku NATO granata, vodili rat protiv njega.

Da podsetimo, Islamska država tada nije postojala, ali je libijski lider predvideo da će teroristi ubrzo okupirati njegovu zemlju i ostale države Bliskog istoka, odakle će ugrožavati Stari kontinent. To se sve dogodilo posle njegove smrti.

– Ako umesto stabilne vlade, koja garantuje bezbednost, ovi militanti povezani sa Osamom bin Ladenom preuzmu kontrolu, Afrikanci će masovno početi da dolaze u Evropu. Među njima će biti puno terorista. Mediteran će postati more haosa i krvoprolića – istakao je Gadafi.

“Novi pojas Gaze” bi nastao u Severnoj Africi bez njegovog strogog režima, kako je tada tvrdio. NATO je u to vreme pomagao pobunjenicama da svrgnu Gadafija posle 40 godina vladavine, ne shvativši o čemu se zapravo radi.

Muamer-Gadafi

Inače, on je ubijen na stravičan način u rodnom gradu Sirtu u oktobru 2011. godina, sedam meseci nakon što je svedočio o onom što će se navodno dogoditi.

RIM JE META

Svetski lideri su se posle 3 godine uverili da je Gadafi bio u pravu. Džihadisti su prvo zauzeli trećinu Iraka i Sirije a onda su se proširili na Libiju, gde imaju uporište u istočnom gradu Derni. Danas prete da će na Evropu poslati pola miliona ekstremista.

– Ako neka evropska država pokrene vojnu intervenciju na naše položaje u Libiji, posebno Italija, poslaćemo hiljade brodova sa teroristima na evropsko tlo naveo je ISIS.

Oni su prethodno upozorili da im je sledeća meta Rim, kada su prošle nedelje na obalama Sredozemnog mora odrubili glavu 21 egipatskom Koptu.

Sirija-Kobane-Tenk-copy

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer/ Foto-ilustracija)

Moj komentar:

Da bi se proglasio DŽIHAD (sveti OSVAJAČKI rat u ime Alaha i uništenje “nevernika”) morala bi ga proglasiti neka islamska država. Do danas, a posle turske najezde i otomanskog carstva nije moglo ovo da se desi, jer ni jedna država ga nije proglasila, niti je poštovala šerijatski zakonik. Međutim, od osnivanja ISLAMSKE DRŽAVE i ovaj uslov se stekao, te su muslimani započeli PONOVO svoj krvavi verski pohod na bliskom istoku. Kako vreme prolazi, sve više glava pada koje neće da se pridruže ovom kalifatu i da se pokore šerijatskom zakoniku, a islamska država se sve više širi i raste. Prvo je bila na teritoriji Iraka, dok je danas na teritorijama Iraka, Sirije, delova Nigerije i Libije. Kada se ona bude potpuno proširila na sve države bliskog istoka (a širi se neverovatnom brzinom), islamisti će napasti EVROPU, baš kako je Gadafi predvideo. Dragi moji balkanci i evropljani predstoji nam još jedan krvavi rat protiv džihadista koji su krenuli u novo osvajanje i oživljavanja otomanskog carstva, još ako i znamo da vlasnici sveta (iluminati) žele da naprave opšti haos i krvoproliće, onda nam je sve jasnije…. bar bi trebalo da bude onima koji imaju imalo svesti, bar više od jednog majmuna!

ISIL pre nove godine:

ISIL-territory-

 

ISIL danas:

11015415_10204849258485459_1152661849_n

 

ISIL plan za pet godina:

11041333_10204849264045598_886199440_n

Mapa-teroristi-srbija-americki-novinar-620x350

Moj SVETI KURAN koji sam upravo slikao:

Stih 9:5 „Kada prođu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete, zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakome prolazu dočekujte! Pa ako se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali, ostavite ih na miru, jer Alah zaista prašta i samilostan je.“

Kuran

Pogledati još:

http://cybermikan-sungazing.org/militantna-grupa-isil-srbija-ce-za-5-godina-biti-nas-kalifat/

http://cybermikan-sungazing.org/islamska-drzava-u-komsiluku-srbije-sirt-nam-je-blizi-od-deset-evropskih-prestonica-foto/

http://cybermikan-sungazing.org/cilj-isis-isil-je-sirenje-islama-u-ime-muhameda-ubistvo-na-najsvirepiji-nacin-onih-koji-im-se-odupiru-bez-obrzira-koje-vere-bili/