OVAJ POST I PONUDA JE ISKLJUČIVO ZA SANGEJZING ZAJEDNICU, I NIJE ZA ŠIRE MASE!

Poštovani sangejzeri pokrenuli smo akciju skupljanja novca za završetak našeg sajta, kao i obezbeđivanje sredstava za neometani rad i delovanje naše organizicije ubuduće.

Ova akcija se neće bazirati na donacijama, koje svakako možete uplatiti, a više o tome imate ovde: DONACIJE nego na partnersko-dogovornom odnosu novčana pomoć za ulaganje u nove tehnologije, i obezbeđivanje sredstava za završetak rada na vrlo sofisticiranim i naprednim Prizemljivačima najnovije Enterprise generacije! Za vašu novačnu pomoć dobijate najnoviji Prizemljivač kada bude bio završen! Po završetku i testiranju Enterprise Prizemljivač će biti PATENTIRAN!!!

Za nove sangejzere koji ne znaju o čemu se radi, pogledajte temu o uzemljavanju tela koje je OBAVEZNO u Sangejzing postupku i o našim Prizemljivačima:
http://www.prizemljivanje.com/

Ukratko, vi koji želite da obezbedite sebi najnovije Prizemljivače Enterprise generacije, koji se daju donatorima kao poklon možete sada sebi rezervisati paket koji želite za određene donacije.
Donacije će biti upotrebljene za završetak rada na pomenutom Prizemljivaču, kao i obezbeđivanju opreme za rudarenje (mining) kriptovalute slične Bitcoinu, a što će nam dati mogućnost obezbeđivanja redovnih prihoda za sve ostale naše istraživačke radove. Nema ništa slobodnije nego imati sopstveni izvor finansiranja bez ulaganja. To će nam kao zajednici dati mogućnost da se što uspešnije bavimo istraživačkim radom i imamo više novca za prateće projekte. Naši donatori će svakako imati mnoge privilegije, i prvenstvo da saznaju sve o novim tehnologijama na kojima radimo, kao i mogućnost nabavljanja istih po najpovoljnijim uslovima.

1. Trajno obezbeđivanje finansija za naše istraživačke radove

Kao što sam pomenuo gore, stvar je u čistoj računici, nema rizika, nema učlanjavanja bilo gde, nema vrbovanja ljudi, niti bojazni da će neko zatvoriti sajt i nestati sa našim novcima…
Za rudarenje kriptovalute potrebno je imati odgovarajuću opremu za to, koja se zove rig i sastoji se iz 5 ili 6 JAKIH kartica, kao što je prikazano na slici. Ceo posao se obavlja iz svoje kuće!
Kvalitetniji rig košta oko 2000€

Računica ide ovako:

NAJČISTIJI, NAJSIGURNIJI I NAJBOLJI POSAO IKADA!
NE MOŽE VAS NIKO PREVARITI, JER GA RADITE SAMI IZ SVOJE KUĆE!!! 🙂
Sve mašina/ne radi za vas, a vi samo pratite šta je najisplativije rudariti. Rudariti kriptovalutu za one koji ne znaju, plastično objašnjeno znači da grafičke kartice izračunavaju najsofisticiranije zadatke za koje vas neko plaća. Dakle, neko iznajmljuje resurse vaših računara i za to vas plaća. To može biti bilo ko kome je to potrebno, NASA, SETI, UN, Rusija, Japan, Marskovska kolonija, Istraživački centri za borbu protiv raka, side, istraživanja na polju GMO, Serveri koji zahtevaju stravično mnogo podataka, razne igračke platforme itd. Vi ne znate ko vas plaća za posao koji mu rade vaši računari ali vam to nije ni bitno.

Ovo je inače moj nalog gde se vidi rezultat rudarenja kriptovalute Zcash ili ZEC u roku od jednog dana tj 24h.

Vi koji se bavite ovim poslom da ne biste pitali zašto ne rudarim Eterium (ETH), odgovor je jer moram imati min. 0.1 ETH da bih ga podigao na ETH Wallet a sa 1 karticom je to mučenje, a sa ZEC-om mogu podići zarađeno koliko i kada ja hoću, to prebaciti u BTC jer dobijam veću zaradu pošto je i on skuplji (oko 2600$ za 1 BTC trenutno). Da imam 2 riga sa po 5 kartica sigurno bi mi jedan radio ZEC a drugi ETH! 😉

Dakle, računica iz mog primera za 24h je prosta!

ZARADA OKO 1060 DINARA ILI 9$ OD JUČE UJUTRU SA 1 KARTICOM RX 480 NA 8 GB!

KADA BIH IMAO RIG SA 5 KARTICA TO BI BILO PUTA 5 ZNAČI OKO 5300 DINARA ILI 43$ DNEVNO, NEDELJNO 301$ A MESEČNO 1204$ kada se oduzme trošak za struju čisto oko 1100- 1150$
Tada bih za mesec ipo kupio još 1 rig i imao sve to duplo! Dakle, sa 2 riga zarada bi bila čisto 2200$ ali planiram da u dogledno vreme od toga kupim još jedan rig pa će i zarada tada biti 3300$ Naravno išao bih tako do 5 rigova koji bi zarađivali oko 5500$ to bi nam bilo i više nego dovoljno za trajno obezbeđivanje finansija, kao i obezbeđivanja sredstava za dalji istraživački rad!

Kupovina pomenutog riga sa 5 kartica će biti PRIORITET pa ću vam uskoro objaviti akciju za rezervaciju novih Prizemljivača s ciljem kupovine istog.
Pored rada na tehnologijama novih Enterprise Prizemljivača, sredstva od zarada će biti korištena i za:

Novi Sangejzing sajt Enterprise dizajna i izgleda,
Novi prevodi najboljih i najkvalitetnijih video snimaka,
Bezgranične mogućnosti istraživanja novih tehnologija,
Sve ide na mnogo viši nivo…
I naravno državi se plaća porez! 🙂

Svakako će moja Sangejzing organizacija tražiti kredit od Vlade Srbije, što nam po zakonu i pripada za obezbeđivanje sredstava za vođenje organizacije, i pokretanje novih projekata, ali dok ne dođe do toga primorani smo praviti ovu akciju i tražiti ovaj vid obezbeđivanja finansija.

Nije sve u novcu i zaradi, ali jeste u ostvarivanju svojih snova

Ovako izgledaju gore pomenuti rigovi a ovo se zove farma rigova:

2. AKCIJA – Rezervacija novih Prizemljivača Enterprise generacije

Kao što se vidi iz podnaslova oni koji su zainteresovani da sebi unapred obezbede ovaj najmoćniji Prizemljivač do sada, će to moći uraditi kontaktirajući me na Facebook profilu:
https://www.facebook.com/cybermikans

Enterprise Prizemljivači će biti toliko snažni i jaki da će vam najbrže do sada uraditi svoj posao. To znači da su oni najjači do sada, da su ubrzaniji, i da deluju najsnažnije nego bilo koja generacija pre ove! Takođe njihov izgled će biti toliko promenjen da neće ličiti na prošle, i biće urađeni od najvalitetnijih materijala. Enterprise Prizemljivači se daju kao POKLON našim donatorima, ne možete ih kupiti niti naručiti, možete ih samo rezervisati slanjem Vaše donacije koja će biti upotrebljena za svrhu koju sam naveo gore. Kada budu bili završeni, biće Vam poslati na podatke koje ste mi pre toga ostavili u kontaktu.

ZALIHE ZA REZERVACIJU ENTERPRISE PRIZEMLJIVAČA SU STROGO OGRANIČENE, DOK NE SKUPIMO DOVOLJNO NOVCA ZA NJIHOV ZAVRŠETAK I KUPOVINU RIGA ZA RUDARENJE KRIPTOVALUTE!!!

Paketi najnovijih Enterprise Prizemljivača za vaše donacije!

1. WARP 1 Prizemljivač sa 20 Kristala i 1 Piramidalnim Orgonitom
Za Vašu donaciju od 150€ za Srbiju i 200€ za inostranstvo sa plaćenim troškovima slanja, dobijate ovaj Prizemljivač na poklon uz našu zahvalnicu.
Prizemljivač dobijate odmah kada bude bio završen i uspešno testiran!

 

2. WARP 2 Prizemljivač sa 50 Kristala i 1 Piramidalnim Orgonitom + 2 okrugla Orgonita
Za Vašu donaciju od 250€ za Srbiju i 350€ za inostranstvo, dobijate ovaj Prizemljivač na poklon
+ moju knjigu “Solarna joga- Sangejzing”
Prizemljivač dobijate odmah kada bude bio završen i uspešno testiran!

 

3. WARP 3 Prizemljivač sa 70 Kristala i 1 Piramidalnim Orgonitom + 4 okrugla Orgonita
Za Vašu donaciju od 400€ za Srbiju i 500€ za inostranstvo, dobijate ovaj Prizemljivač na poklon
+ moju knjigu “Solarna joga- Sangejzing” sa autogramom
+ našu zahvalnicu sa pečatom Organizacije
Prizemljivač dobijate odmah kada bude bio završen i uspešno testiran!

 

4. WARP 4 Prizemljivač (pravi masažer stopala) sa 100 Kristala i 3 Piramidalna Orgonita specijalno postavljena + 4 okrugla Orgonita
Za Vašu donaciju od 600€ za Srbiju i 800€ za inostranstvo, dobijate na poklon ovaj Prizemljivač
+ moju knjigu “Solarna joga- Sangejzing” sa autogramom
+ našu zahvalnicu sa pečatom Organizacije
+ UV Metar
+ DVD sa predavanja gosp. Hire Ratan Maneka iz Osijeka, njegova i moja gostovanja preko televizija!
Prizemljivač dobijate odmah kada bude bio završen i uspešno testiran!

 

5. WARP 5 Prizemljivač (masažer stopala i balanser čakri) sa 200 Kristala i 5 Piramidalna Orgonita specijalno postavljena + 5 okrugla Orgonita
Za Vašu donaciju od 800€ za Srbiju i 1000€ za inostranstvo, dobijate na poklon ovaj Prizemljivač
+ moju knjigu “Solarna joga- Sangejzing” sa autogramom
+ našu zahvalnicu sa pečatom Organizacije
+ UV Metar
+ DVD sa predavanja gosp. Hire Ratan Maneka iz Osijeka, njegova i moja gostovanja preko naših televizija
+ 1 Veliki Piramidalni Orgonit + 4 manja vrlo snažna i jaka orgonita
+ Ogrlica od Kristala!
+ Besplatno članstvo u Sangejzing organizaciji u trajanju od godinu dana!

Svi koji su zainteresovani da učestvuju u ovoj akciji,  mogu me kontaktirati za dodatne informacije na sledeće kontakte:

Facebook:
https://www.facebook.com/cybermikans

E-mail:
cybermikans@yahoo.com

Skype:
Miroslav Kiš Cybermikan